+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Leerkracht midden- en bovenbouw Montesorri onderwijs Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Het Montessorionderwijs en jij samen in één zin, dat is waar je enthousiast van wordt! We hoeven jou niet te vertellen dat je als leerkracht een afwisselende taak hebt. Ga jij graag voor een sturende en begeleidende rol als leerkracht? Hou jij van de uitdaging om een prikkelende omgeving te creëren voor de leerlingen om hun eigen ontwikkeling aan te moedigen?

Voor een basisschool in de omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een leerkracht die 3 tot 5 dagen aan de slag wilt gaan. Bij ieders tevredenheid is er voor het nieuwe schooljaar (2024-2025) eventueel zicht op verlenging.


Functie informatie

De prachtige kleinschalige school bestaat uit circa 100 leerlingen en is verdeeld over vier combinatie klassen. De functie komt vrij i.v.m. zwangerschapsvervanging. De startdatum en werkdagen zijn in overleg.

Jij voelt je vrij in een omgeving dat je de leerlingen mag observeren en begeleiden in ieder zijn of haar eigen proces. De heterogene groepen zorgen dat jij je thuis voelt. Met jouw nieuwsgierigheid en lef ga je ervoor om de leerlingen uit te dagen met de juiste hulpmiddelen om het natuurlijke ontwikkelingsproces aan te wakkeren. Het team is klein en ervaren. Je houdt van samenwerking met het team en ziet dat als vanzelfsprekend. Hier zie jij jezelf wel tussen zitten om je steentje bij te dragen.


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je pabo-diploma ✓ Je bent nieuwsgierig naar Montessorionderwijs, leergierig en toont lef


Wat wij bieden

✓ Een aanstelling voor 0,6 - 1,0 fte tot de zomervakantie ✓ Salaris conform cao po, schaal LB €3301– €5030, 100% reiskostenvergoeding en uitbetaling in de vakanties ✓ Tijdens de opdracht staat jouw persoonlijke Roler-adviseur Sanne voor je klaar met begeleiding op maat ✓ Toegang tot onze digitale leeromgevingKlasMastr


Sollicitatieproces

Zie jij het als een uitdaging om samen met deze leerlingen de tweede helft van het schooljaar tot een spetterend einde te brengen? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Ik ga graag met jou in gesprek om je beter te leren kennen, zo kunnen wij er samen achter komen of dit een goede match is voor jou. Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ook dan ga ik graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Mirjam van den Born via 06-30364611 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in