+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

.NET Developer Fieldmarketing Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als .NET Developer bij ons fieldmarketingbedrijf ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling en optimalisatie van ons essentiële softwareplatform. Je ontwerpt, bouwt en implementeert nieuwe functionaliteiten en zorgt voor het onderhoud van bestaande systemen. Je werkt nauw samen met diverse teams en krijgt de kans om een leidende rol te spelen in de professionalisering van onze developmentafdeling, waaronder het vormgeven van teststraten en het uitbreiden van code reviews. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als .NET Developer speel je een cruciale rol bij de ontwikkeling en optimalisatie van een nieuw softwareplatform, dat essentieel is voor de efficiëntie van de marketing- en salesactiviteiten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van nieuwe functionaliteiten met technologieën als C#, .NET en Azure. Bovendien zorg je voor het regelmatige onderhoud en de updates van bestaande systemen binnen het bedrijf.    Je werkt nauw samen met mede-developers, designers en het marketingteam om technologische oplossingen naadloos aan te laten sluiten bij de marketingstrategieën van de organisatie. Daarnaast krijg je als .NET Developer de kans om een leidende rol te nemen in de professionalisering van de developmentafdeling. Denk hierbij aan het vormgeven en inrichten van teststraten, het verfijnen van Agile werken en het verder uitbreiden van code reviews binnen het team. 



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over relevante werkervaring binnen .NET; 
  • Kennis en ervaring van Angular is een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.500,- en de €5.500,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Ruime pensioensregeling; 
  • Flexibiliteit in thuiswerken; 
  • Parttime werken behoort tot de mogelijkheden; 
  • Uitdagende en leerzame werkplek met ruimte voor ontwikkeling; 
  • Interne mogelijkheden tot doorgroeien. 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, gelegen in Alkmaar, is gericht op het creëren van onvergetelijke ervaringen en het versterken van merkposities. De organisatie is onderdeel van een groep bedrijven bij elkaar, die bekend staan als een One-Stop-Shop voor het versterken van merk- en marktposities van opdrachtgevers in de Benelux. Tot hun portfolio van vooraanstaande A-merken behoren onder andere namen als Red Bull, Dyson, Grolsch, Bacardi en Bagels & Beans. Als groep bedrijven spelen zij ook een actieve rol bij grote publieksevenementen zoals de Formule 1 en Koningsdag. 
 
Als innovatief bedrijf is de organisatie voortdurend op zoek naar manieren om haar diensten te verbeteren en te vernieuwen. Recentelijk zijn ze begonnen met de transitie naar een nieuw softwareplatform dat accountmanagers in staat stelt zelfstandig hun marketingmaterialen te bestellen en te personaliseren. Deze digitale transformatie biedt volop kansen voor jou als .NET Developer om een significante bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. 
 
De cultuur binnen het bedrijf is open en direct, met een sterk teamgevoel dat resulteert in een dynamische en stimulerende werkomgeving waar hard werken en plezier hand in hand gaan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in