+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Ben Jij Het Technisch Talent Dat Wij Zoeken? Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in een uniek talentprogramma dat jouw persoonlijke en professionele groei centraal stelt. Ontwikkel leiderschapsvaardigheden, ontdek jouw merkidentiteit, en leer effectief communiceren en time management. Als Voort Inzetbare Professional werk je bij top techniekbedrijven, met de zekerheid van een vast inkomen en uitstekende begeleiding. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij zijn op zoek naar de beste match tussen de ambitieuze technische professional (jij) en de leukste bedrijven in de techniek. Zo zorgen we dat je een baan hebt waar je blij van wordt. Met vakinhoudelijke kennis kom je vooruit in je werk. Maar jouw persoonlijke vaardigheden zijn net zo belangrijk. Hoe je samenwerkt en communiceert bijvoorbeeld. Hoe je jezelf neerzet in de organisatie en hoe je lastige gesprekken aanpakt. In dit talentprogramma leer je jouw eigen kwaliteiten kennen. Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden die het verschil maken voor jouw loopbaan. Hoe ga je dit doen? Je start met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking kan je aangeven wat jouw wensen en ambities zijn. Op basis hiervan maken we samen een plan hoe jij verder kunt groeien met o.a. coaching. De coaching is individueel en gericht op JOUW persoonlijke ontwikkeling. Naast de coaching gesprekken volg je verschillende speciaal ontwikkelde trainingen en krijg je de mogelijkheid om EXTRA cursussen naar eigen invulling te volgen. Tot slot kun je gebruik maken van het studiebudget t.w.v. €1.500,-! Wat wil je nog meer? Tijdens de trainingen kom je erachter wat JOUW merkidentiteit is, je leert effectief te communiceren en assertief op te treden voor jezelf en voor anderen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je leert hoe je de beperkte tijd op een dag zo goed mogelijk kan inzetten bij de training time management. De afsluitende training geeft je inzicht in hoe je het beste kunt presteren onder druk, zodat het werk uitdaging en energie blijft geven. NIEUW! Maak versneld stappen in de industrie en wordt VIP bij Voort! Als Voort Inzetbare Professional (VIP) ben jij bij ons in dienst, maar werk je bij onze opdrachtgever. Zo kunnen de tofste techniekbedrijven jouw kennis inzetten en ben jij zeker van een goed contract en vast inkomen. Wij zijn als jouw werkgever verantwoordelijk voor al je werkzaken zoals loopbaanbegeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en je salaris.


Wat wij bieden?

Wanneer je bij Voort in dienst komt, stellen wij jou als persoon centraal. Elk moment van jou vinden we bijzonder. En vieren we samen. Het gaat er om dat jij op de juiste werkplek terecht komt en in de functie die bij je past. Daarom vind je het belangrijk dat je blijft groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
Je krijgt van Voort:

  • Een vast contract
  • Een uitdagende opdracht bij één van de opdrachtgevers van Voort
  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • Drie trainingen per jaar bij de Voort Academy met een opleidingsbudget van €1.500,-
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige dagen zijn afhankelijk van de CAO van de opdrachtgever). 
Ben jij het?

Voor dit leerzame programma zijn wij op zoek naar ambitieuze technische professionals die zichzelf graag snel willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijke vaardigheden en leiderschap. Verder beschik jij over:

  • Een diploma van een relevante technische opleiding op HBO- of WO-niveau (of bijna afgerond)
  • Een nieuwsgierige en gemotiveerde houding
  • De wil om het beste uit jezelf te halen!
  • Wil jij elke dag de gordijnen open doen en denken: Vandaag ga ik de technische wereld laten zien wie IK ben en wat IK kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen groeien we verder. Ga Voort.
Waar jij werkt

Samen met een consultant, die op de hoogte is van de huidige (technische) markt in jouw regio, kijk je naar welke organisatie(s) en functie(s) het beste past bij jouw wensen en ambities. Hetgeen dat je leert binnen ons talentprogramma zul je ook direct in je praktijk kunnen gaan toepassen. Bij Voort vinden wij het belangrijk dat theorie ook direct toepasbaar is in de praktijk. Afgelopen maand zijn 54 mensen in dit talentprogramma gestart. Word jij onze nieuwste VIP?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in