+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Stock Controller Fashion Junior Supply Chain Specialist Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.750 p/m

Vacatureomschrijving

Als Stock Controller heb je overzicht over de voorraden. Je werkt in een zelfstandige rol in een professioneel logistic team. Om je baan goed te kunnen uitoefenen, onderhoud je niet alleen contact met jouw logistic collega’s, maar ook met de afdelingen Sales, Buying en IT. Je gebruikt regelmatig jouw Engelse talenkennis, ook in gesprekken met jouw collega’s, die werkzaam zijn in andere landen. Werkzaamheden zijn divers. Je kunt denken aan:
  • Een controlerende en signalerende rol bij het logistiek afhandelen van verkooporders;
  • Een analyserende en controlerende rol bij voorraadbeheer/ verschil
  • Optimaliseren van de bestaande werkprocessen in een groeiende organisatie
Kortom jij bent de spil tussen de afdeling Sales / Buying en het magazijn. Als Stock Controller bepaal jij de prioriteiten, maak je beslissingen, los je problemen op en communiceer je tijdig wanneer het anders loopt dan gepland. Een veelzijdige rol waarbij jij als Stock Controller de controle hebt!

Gevraagd

Stock Controller; je hebt graag de touwtjes in handen. Je bent alert, analytisch sterk, weet prioriteiten te stellen, (intern) klantgericht, gestructureerd, accuraat en neemt jouw verantwoordelijkheid. Doordat je controle hebt, word je niet snel verrast. Gezien het internationale karakter van de organisatie, beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een logistic rol. Dit kan ook in een administratieve of klantgerichte logistic functie zijn. Ook als je relevante stage ervaring hebt opgedaan, verzoeken wij je te reageren. Bovenal ben je een fijne collega, waar je echt op kunt bouwen!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Stock Controller: een veelzijdige logistic baan in een een ambitieuze, internationale werkomgeving. Het betreft een vaste baan, waarbij iedere dag anders is. Je kunt echt verschil maken en krijgt alle ruimte om eigen invulling aan jouw rol te geven. Zij biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van circa € 2.200,-  tot € 2.750,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Tevens worden er moderne secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Stock Controller Fashion werk je in een grote internationale MKB-organisatie met ambitieuze, internationale doelstellingen. De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in