+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Consultant Public Operations (Supply Chain & Operations) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

EY

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De uitdaging - What future are you building towards?

Publieke (uitvoerings)organisaties hebben vaak te maken met snel veranderende verwachtingen van burgers en bedrijven alsook complexe wet- en regelgeving. Door de operatie te optimaliseren, stellen wij publieke (uitvoerings)organisaties in staat om het belang van burgers en bedrijven centraal te blijven stellen.

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen de afdeling Supply Chain & Operations zetten wij onze kennis in om publieke (uitvoerings)organisaties te helpen met complexe verbetervraagstukken. Wij geloven dat juist onze business achtergrond ingezet kan worden om het verschil te maken in de publieke sector. Dit doen wij bijvoorbeeld door uitvoeringsorganisaties te helpen om hun doelstellingen te behalen door procesoptimalisatie toe te passen of hun te leren hoe zij Lean methodologieën kunnen toepassen. Vanuit deze rol draag je direct bij aan maatschappelijke thema’s zoals schadeherstel en productiviteitsverbetering binnen de overheid.

Wat je gaat doen – How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

  • Als Public Consultant help je publieke (uitvoerings)organisaties met het vertalen van strategie naar concrete doelen en activiteiten.
  • Je geeft advies over de inrichting van belangrijke operationele gebieden en zorgt ervoor dat de impact op de organisatie blijvend is. Dit doe je door het geven van workshops waarmee je medewerkers in staat stelt om de nieuwe manier van werken eigen te maken.
  • Door de processen zodanig in te richten dat het belang van burgers en bedrijven centraal staat, zorg jij ervoor dat de organisatie de beste service kan leveren.
  • Je wordt zowel op soft als hard skills continu uitgedaagd en werkt intensief samen met de klant en ervaren collega’s – zo staat jouw ontwikkeling nooit stil!
  • Omdat je onderdeel uitmaakt van het bredere Supply Chain & Operations team, heb je ook de mogelijkheid om te werken aan projecten buiten de publieke sector. Denk aan projecten in een fabrieksomgeving, logistiek of procurement.

Word jij enthousiast om jouw kennis in te zetten voor het verbeteren van publieke organisaties en ben je gemotiveerd om daar als onderdeel van het Supply Chain & Operations team aan bij te dragen? Solliciteer dan direct!

Wat wij zoeken - Where do you start if you want to change the world?

  • Je hebt een WO Master in de richting van Supply Chain Management, Operations Management, Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie afgerond.
  • 1-3 jaar werkervaring bij een dienstverlenende organisatie (bijvoorbeeld bij departementen of een uitvoeringsorganisatie)
  • Je wilt graag maatschappelijke impact maken (bijvoorbeeld door het duurzaam verbeteren van de dienstverlening van publieke (uitvoerings)organisaties).
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Wat wij bieden -  everything that counts being counted?

  • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren
  • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar).
  • Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten, stelt EY de volgende middelen voor jou beschikbaar: bureaustoel, zit/sta-bureau, externe monitor, bureaulamp, (bluetooth) headset en een groot extern toetsenbord
  • Vrije dagen: je hebt recht op 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
  • Sabbatical: in overleg heb je de mogelijkheid om onbetaald verlof op te nemen
  • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen. We bieden je daarom de mogelijkheid om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen.
  • Plezier: Je komt in een ontzettend gezellig team van ongeveer 50 collega’s, waar veel aandacht wordt besteed aan verbinding en leuke uitjes.
  • Nog meer plezier: Een twee wekelijkse borrel op kantoor in Amsterdam!

Meer lezen over het werken bij EY? Bekijk de volgende link: Hoe het is om bij ons te werken | EY – Global | EY - Nederland

Over het kantoor

Ons kantoor in Amsterdam bevindt zich op de Zuidas: een bruisende plek waar veel bedrijven zijn gevestigd. In onze Cross Towers worden maar liefst 1000 mensen per dag bij binnenkomst verwelkomd door Anouchka en Lucia. Heb je nog niet ontbeten? Dan maakt Taib zijn speciale smoothie voor je of gewoon een lekkere cappuccino. In de lunchpauze staat het team van Hans en Mehdi voor je klaar met een verse lunch. Voor een adembenemend uitzicht op Amsterdam ga je naar de 22e verdieping. Samenwerken krijgt door de Wavespace een nieuwe betekenis. Deze High-Tech omgeving brengt wereldwijd klanten en collega’s virtueel samen!
 

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces bestaat uit een telefonische screening, een capaciteiten en persoonlijkheidstest, en drie interviews.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is ook een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in