+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Supply Chain Manager bij Brouwerij Duvel/’t IJ Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Yacht zoekt een Supply Chain Manager, een coördinerende positie direct in dienst bij Brouwerij Duvel/’t IJ, een bekende Brouwerij uit Amsterdam met merken als onder andere Duvel, Liefmans, La Chouffe. Vanwege de sterke groei en toenemende complexiteit in de logistieke activiteiten ben je in deze cruciale rol het centrale middelpunt en de coördinator tussen verschillende afdelingen in binnen en buitenland. Hierbij gebruik je jouw expertise over forecasts en voorraadoptimalisatie optimaal. In de rol van Supply Chain Coördinator krijg je veel zelfstandigheid en veel gelegenheid om eigen initiatieven te ontplooien en processen te verbeteren. Brouwerij Duvel/’t IJ kent korte lijnen, je stuurt collega's aan en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Het analyseren en voorspellen van productbehoeften in nauwe samenwerking met afdelingen Verkoop en Sales & Operations, waarbij je het forecast systeem effectief inzet en beheert.
  • Het optimaliseren van voorraadniveaus en assortimentsbeheer, met aandacht voor servicelevels en kostenbeheersing.
  • Het proactief reageren op uitdagingen in de Supply Chain. Zoals bij onverwachte veranderingen in de vraag, actieplanningen, introductie van nieuwe producten en het actief aandragen van verbetervoorstellen.
  • Het schakelen en afstemmen met de logistieke partner met betrekking tot service levels (verbeteringen en kostenbeheersing), de forecast, wijzigingen in de voorraadplanning en het beheer van optimale voorraadniveaus.
  • Directe aansturing van 3 collega's binnen het distributiecentrum van Brouwerij 't IJ in Amsterdam.


Gevraagd

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO Bachelor, bij voorkeur in Logistiek/Supply Chain Management.
  • Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring in analytische, coördinerende en aansturende rollen binnen de Supply Chain, ervaring in de food sector is een sterke pré.
  • Je hebt kennis van forecasting, voorraadoptimalisatie, procesoptimalisatie en kostenbeheersing binnen logistiek.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Brouwerij Duvel/’t IJ is een dynamisch bedrijf, met schitterende merken en internationale vestigingen. Je kunt rekenen op een prima salaris, aangevuld met 8% vakantiegeld, 29 vakantiedagen en mogelijkheden om hybride te werken. Daarbij krijg je vanuit Brouwerij Duvel/’t IJ een goede bijdrage in het pensioen. Brouwerij Duvel/’t IJ is een no nonsense bedrijf, met een gezellige en gedreven club medewerkers, waar ook leuke bijeenkomsten en gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd.



Bedrijfsomschrijving

In Amsterdam zijn Duvel Moortgat Nederland en Brouwerij ’t IJ gevestigd. Duvel Moortgat is een familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke brouwerijgroepen in België met een historie die ver terug gaat. Duvel Moortgat streeft naar een leidende rol in de speciaal bieren branche. Met merken als Brouwerij ’t IJ, La Chouffe, Liefmans, Vedett etc. nemen wij in Nederland een succesvolle positie in. Duvel Moortgat Nederland is een compact, authentiek en zeer snel groeiend bedrijf, waar je als medewerker een belangrijke spil vormt in het team en nauw samenwerkt met je collega’s. Je krijgt binnen de organisatie veel vrijheid om te ondernemen en zelfstandig projecten uit te voeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in