+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Customer Success Manager Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Je gaat werkkleding en veiligheidsschoenen verkopen aan B2B klanten en je helpt deze klanten bij het bereiken van de eindgebruikers.

Dit doe je door gebruik te maken van een Mobile Showroom, waarbij je zowel nieuwe als bestaande klanten in diverse branches bedient. Jij demonstreert en verkoopt werkkleding en veiligheidsschoenen door gebruik te maken van de volledig uitgeruste mobiele showroom (omgebouwde minibus). Daarbij verleen je eindgebruikers de meest uitstekende service en advies die beschikbaar is op de markt en op die manier help je de dealer.



Gevraagd

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Heb jij al ervaring in de retail/textielbranche dan is dit een pre, maar dit is niet noodzakelijk. Daarnaast ben je klant- en servicegericht en beschik je over commerciële competenties. Deze punten zijn heel belangrijk om aan het werk te gaan als (junior) accountmanager. Ook zijn we benieuwd naar wie jij bent. Benieuwd naar jouw talenten, achtergrond en ideeën. Verras ons!



Aanbod

Als Junior Accountmanager bieden wij jou een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €3.500,- en goede secundaire voorwaarden zoals o.a. pensioen en internetvergoedingen.
Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en krijg je veel vrijheid bij het invullen van de functie.


Meer informatie

Ben jij commercieel ingesteld en wil jij jouw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn? Reageer dan via de sollicitatie button!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


De opdrachtgever is van origine een Deens familiebedrijf met ruim 2800 werknemers in meer dan vijftien verschillende landen. De focus ligt op twee factoren: het garanderen van de allerhoogste kwaliteit en het vervullen van de behoeften van klanten.Het bedrijf bespeeld op twee manieren de markt; het dealernetwerk wat is opgebouwd volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt om zo meer mogelijkheden te creëren. De opdrachtgever verkoopt niet rechtstreeks aan de eindgebruiker maar ondersteunt de dealers hier volledig in. Het Benelux-kantoor is gevestigd in regio Flevoland met o.a. een showroom van meer dan 500m2!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in