+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Commerciële binnendienst medewerker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een support medewerker voor 32 of 40 uur per week. Als support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt op kantoor voor klanten en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van jouw collega’s op de buitendienst (accountmanagers).

Accountmanagers gaan bij (potentiële) klanten langs om energiebehoeftes en wensen te bespreken. Ze geven tips en adviezen en verkopen vervolgens een passende bundel. De support medewerker nemen het vervolgens vanaf hier over. Ze zorgen ervoor dat alle afspraken op de juiste manier in het systeem verwerkt worden en dat de klantgegevens in de verschillende accounts kloppen of aangepast worden. Voor nieuwe klanten maak je nieuwe accounts aan. Daarnaast stel je contracten op die je vervolgens op de juiste manier in het systeem verwerkt.

Naast deze administratieve handelingen beantwoordt de support medewerker ook vragen van klanten. Deze komen telefonisch, maar ook per mail binnen. Je zal dus ook deels verantwoordelijk zijn voor de klantenservice binnen het bedrijf. De opdrachtgever zal je alles leren over energie, maar mochten er vragen zijn waar je geen antwoord op weet, dan verbind je de klant door met de juiste collega. Omdat je op de binnendienst volledig op de hoogte bent van de wensen van klanten en de afspraken die er gemaakt zijn, zorg je er ook voor dat deze correct worden geregistreerd en nageleefd.

Deze functie is volledig inbound gericht en er zullen nauwelijks tot geen sale gerelateerde taken aan jouw takenlijst worden toegevoegd. Als je dit wel erg interessant vindt is hier in natuurlijk altijd is mogelijk in overleg met de opdrachtgever.



Gevraagd

  • Anderen omschrijven jou als behulpzaam. Mensen kunnen altijd bij jou terecht, je kunt goed luisteren en denkt altijd in oplossingen.
  • Ervaring in de energiewereld is geen vereiste, ze kunnen je alles leren!
  • Je bent leergierig, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed en snel schakelen tussen verschillende taken.
  • Het is belangrijk dat je snel kan schakelen tussen verschillende systemen en alle ins en outs van deze systemen snel onder de knie krijgt.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
  • Je houdt van een persoonlijke en informele aanpak


Aanbod

Als je op zoek bent naar een sociale functie bij een bedrijf met een informele bedrijfscultuur, dan zit je bij deze opdrachtgever helemaal goed. Dit bedrijf vindt een persoonlijke aanpak en flexibiliteit belangrijk. Werktijden spreken jullie samen af en er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De opdrachtgever biedt de mogelijkheid om interessante trainingen en cursussen  te volgen. Teamwork vindt dit bedrijf ontzettend belangrijk. Medewerkers worden absoluut gemotiveerd om samen te werken en samen de verantwoordelijkheid te nemen om klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hechten ze waarde aan een gezellige werksfeer waarbij iedereen de handen uit de mouwen steekt ongeacht zijn of haar functie. Er zal veel tijd gestoken worden in het inwerken waardoor jij en de opdrachtgever samen zorgen voor een vliegende start. Ook leer je zo alle kneepjes van het vak.


Meer informatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Ben je accuraat, zelfstandig en betrouwbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Willemijn – Recruit a Student

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever helpt zakelijke klanten met het maken van de juiste keuzes op het gebied van energie. Persoonlijk contact vinden ze hierbij heel belangrijk. Door het gesprek aan te gaan, behoeftes en wensen te bespreken, kunnen ze hun klanten goed adviseren en vragen beantwoorden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in