+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Junior Adviseur Bodem Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Duik als Junior Adviseur Bodem in de wereld van bodemonderzoek en draag bij aan het verduurzamen van onze leefomgeving. In deze rol werk je samen met experts aan projecten die variëren van bodemsanering tot ruimtelijke planning. Je essentiële taken omvatten het uitvoeren van bodemonderzoeken, analyseren van bodemmonsters en het opstellen van rapporten en adviezen. Een unieke kans om in een omgeving bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je net afgestudeerd en heb je interesse om te werken bij een van de meest vooraanstaande advies- en ingenieursbureaus in Nederland? Dan ben jij degene die we zoeken! Als Junior Adviseur Bodem lever je een waardevolle bijdrage aan het verduurzamen van onze leefomgeving.


Wat ga je doen?

Als Junior Bodemadviseur speel je een essentiële rol bij het uitvoeren van bodemonderzoeken en het analyseren van bodemmonsters om de kwaliteit en gezondheid van de bodem te beoordelen. Je werkt nauw samen met senior adviseurs en ingenieurs om data te verzamelen, te interpreteren en aanbevelingen te formuleren voor bodembeheer en -bescherming. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van rapporten en adviezen voor klanten en overheidsinstanties. Je draagt bij aan projecten die variëren van bodemsanering tot ruimtelijke planning en draagt zo bij aan het behoud en de verbetering van onze leefomgeving. Deze rol biedt een uitdagende en dynamische omgeving waarin je kunt groeien en bijdragen aan een duurzamere toekomst.


Jouw werkzaamheden
  • Het uitvoeren van historisch bodemonderzoek;
  • Voorbereiden van het veldwerk;
  • Analyseren van en adviseren over de resultaten van het door jou begeleide bodemonderzoek;
  • Je hebt veel contact met je collega’s binnen en buiten en met de klant.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in (bij voorkeur) milieukundige richting of student deeltijd/duaal;
  • Interesse in het vakgebied bodem;
  • Collegialiteit en een dienstverlenende houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent gestructureerd en georganiseerd.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een Nederlands advies- en ingenieursbureau dat internationaal opereert in waterbouw, infrastructuur, kustbouw, vastgoed, stedelijke inrichtingen, milieu, veiligheid en projectmanagement. Ze ontwikkelen duurzame oplossingen voor onze leefomgeving door te onderzoeken, ontwerpen, rekenen en organiseren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in