+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Manager Bedrijfsvoering Apotheken Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Zorggroep Almere

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van farmaceutische vernieuwing als Manager Bedrijfsvoering Apotheken bij een vooraanstaande zorggroep. Jouw rol is cruciaal voor het vormen van de brug tussen visie en daadkracht binnen het Management Team. Een unieke kans om impact te maken en actief bij te dragen aan de toekomst van de farmacie en gezondheidszorg. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Als gedreven Manager Bedrijfsvoering Apotheken bij Zorggroep Almere krijg jij de kans om de koers te bepalen, vernieuwing te omarmen en een cruciale rol te spelen in de toekomst van onze nu…

Lees meer

Als gedreven Manager Bedrijfsvoering Apotheken bij Zorggroep Almere krijg jij de kans om de koers te bepalen, vernieuwing te omarmen en een cruciale rol te spelen in de toekomst van onze nu 13 apotheken. Ontdek hoe jouw leiderschap de brug vormt tussen visie en daadkracht, en hoe jij, als spilfiguur binnen ons Management Team, de ZAF (Zorgapotheken Flevoland) vertegenwoordigt in de buitenwereld. Een unieke kans wacht op jou – stap in de wereld van farmaceutische vernieuwing en maak impact met jouw visie en daadkracht!

Jouw rol:
Als Manager Bedrijfsvoering Apotheken ben je de drijvende kracht achter de optimalisatie en vernieuwing van onze farmaceutische processen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de directeur farmacie en geeft op jouw beurt leiding aan de vier clusterapothekers. Indirect geef je leiding aan zo’n 20 tal apothekers en 120-140 medewerkers. Je werkt nauw samen met de programma manager apotheken en bent tevens lid van het Management Team. Daarnaast vertegenwoordig je de ZAF in de buitenwereld, waarmee je de belangen van onze organisatie behartigt en een positieve bijdrage levert aan de externe relaties.

Verantwoordelijkheden:
Strategisch leiderschap:

  • Opstellen van meerjaren- en jaarplannen met concretisering in activiteiten, financiën en projecten
  • Voorstellen doen voor diverse begrotingen.
  • Bewaken van budget en voortgang van plannen, nemen van maatregelen bij afwijkingen.
  • Opstellen van (management)rapportages.
  • Sturen op de realisatie van doelstellingen en bedrijfsresultaten
  • HR beleid; organiseren en sturen op optimale werknemerstevredenheid, loopbaan perspectief, samenwerking met HR, wervingsplan e.d.

Innovatie en Implementatie:

  • Aanbrengen van vernieuwing en innovatie in de discipline, in samenwerking met de programma manager.
  • Sturen van veranderingsprocessen binnen de farmacie, zoals nieuwe werkwijzen.
  • Vinden van mogelijkheden in vernieuwing en uitbreiding van dienstverlening en deze realiseren.

Communicatie en Samenwerking:

  • Organiseren van een adequate communicatie- en overlegstructuur binnen de farmacie en afstemming met huisartsen, wijkverpleging en onze woonzorgcentra.
  • Uitdragen van de visie van de organisatie.
  • Communiceren over ontwikkelingen/wijzigingen vanuit de organisatie die van invloed zijn op het beleid en mogelijke veranderopgaven van de farmacie.
  • Toezien op de naleving van beleid, werkwijzen, en relevante wet- en regelgeving.
  • Contractmanagement met zorgverzekeraars, leveranciers, etc., en financiële afhandeling van executie, implementatie, en realisatie op het gebied van huisvesting en ICT.
Lees minder

Wie ben jij

Als ervaren stevige leider beheers jij situationeel leiderschap. Jouw leidinggevende stijl is coachend, stimulerend en waar nodig sturend. Mensen werken prettig met jou samen en men omschrijft jou als ondernemend, gedreven en resultaatgericht.
Recente en relevante kennis van het vakgebied en management op academisch niveau binnen de farmacie is een vereiste, aangevuld met expertise in project- en programmamanagement. Het hebben van een achtergrond als apotheker is een pre. Verder is diepgaande kennis van organisatie(processen), strategie, en visie noodzakelijk, evenals inzicht in de complexiteit van de gezondheidszorg. Het bijhouden van relevante ontwikkelingen en up-to-date blijven met wet- en regelgeving binnen de farmaceutische sector zijn cruciale aspecten van deze rol.
We zijn op zoek naar een individu met een sterke organisatiesensitiviteit, iemand die in staat is om effectief te navigeren binnen de complexe dynamiek van onze organisatie. Deze persoon begrijpt de verschillende belangen, culturen en structuren binnen onze farmaceutische omgeving en de overige disciplines binnen Zorggroep Almere en weet hierop doelgericht en respectvol te reageren.

Wat bieden wij
  • De kans om actief betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomst van de farmacie en gezondheidszorg in Almere.
  • Een jaarcontract voor 32 uur per week.
  • Een aantrekkelijk salaris, conform AVR schaal 3
  • Goed bereikbare werkplek (vanuit Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Apeldoorn of Lelystad) met OV of auto (inclusief gratis parkeerplek).
Wat bieden wij
  • De kans om actief betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomst van de farmacie en gezondheidszorg in Almere.
  • Een jaarcontract voor 32 uur per week.
  • Een aantrekkelijk salaris, conform AVR schaal 3
  • Goed bereikbare werkplek (vanuit Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Apeldoorn of Lelystad) met OV of auto (inclusief gratis parkeerplek).
Waar kom je te werken

Zorgapotheken Flevoland (ZAF) vormt een dynamisch onderdeel van Zorggroep Almere, een toonaangevende speler binnen de zorgsector. Bestaande uit 12 openbare apotheken en een poliklinische apotheek, leggen wij de nadruk op innovatie en verandering. Vanwege onze groeiende behoefte aan daadkracht en leiderschap, creëren we een nieuwe positie voor een bevlogen en resultaatgerichte Manager Bedrijfsvoering Apotheken.

Over Zorggroep Almere:
Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit 18 gezondheidscentra en 8 woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum. De ondersteunde diensten werken vanuit het hoofdkantoor. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan.


Overige informatie

Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het navragen van referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Contactinformatie

Monique Laagland

Corporate recruiter

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in