+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Jurist Bezwaar & Beroep Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Senior Jurist Bezwaar en Beroep speel je een sleutelrol in het afhandelen van complexe juridische vraagstukken met grote maatschappelijke impact. Je werkt aan diverse opdrachten binnen het domein VTH/omgevingsrecht, waarbij je niet alleen zelfstandig bezwaardossiers behandelt, maar ook fungeert als aanspreekpunt en mentor. Geniet van de intrigerende complexiteit, maatschappelijke relevantie, leiderschap & mentorship, resultaatgedrevenheid, flexibiliteit, en initiatief. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wil jij als Senior Jurist Bezwaar en Beroep een cruciale rol spelen in het afhandelen van complexe juridische vraagstukken met grote maatschappelijke impact? Bij ons werk je aan diverse opdrachten binnen het domein Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH)/omgevingsrecht, waarbij je niet alleen zelfstandig bezwaardossiers behandelt, maar ook fungeert als aanspreekpunt en mentor voor collega-adviseurs. Van het adviseren van bestuur en directie tot het voorzitten van bezwaarschriftencommissies, jij bent dé expert binnen ons team.

Wat vind je leuk?

1. Intrigerende complexiteit: Omarm de uitdaging van het ontrafelen van complexe juridische vraagstukken en geniet van het vinden van heldere oplossingen.

2. Maatschappelijke relevantie: Voel de voldoening van het bijdragen aan eerlijke besluitvorming en rechtvaardigheid in zaken met maatschappelijke impact.

3. Leiderschap & mentorship: Niet alleen jouw dossiers beheren, maar ook gedijen in de rol van coach en mentor voor junior collega's.

4. Resultaatgedrevenheid: Ga voorop in het halen van deadlines, nemen van beslissingen en vinden van effectieve oplossingen in bezwaarzaken.

5. Flexibiliteit en initiatief: Omarm veranderingen, toon initiatief voor procesverbeteringen en blijf flexibel in een dynamische juridische omgeving.

6. Cliëntgerichtheid met flair: Respectvol omgaan met cliënten, betrokkenheid tonen en overtuigingskracht hanteren met een vleugje flair voor diverse gedragsstijlen.

Dit bieden we jou:

  • Een uitdagende en afwisselende functie met een salaris tussen €3.500 en €5.500 bruto per maand.
  • Eindejaarsuitkering
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een premievrij pensioen.
  • Uitgebreid aanbod aan training & opleidingen voor jouw professionele groei.

Solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britte Wesselo via 0623238610 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen
  • Een voltooide WO-opleiding Nederlands Recht;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als jurist bezwaar en beroep of in een vergelijkbare rol;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Gedegen kennis van het omgevingsrecht, algemene plaatselijke verordening, en bijzondere wetgeving;
Over het bedrijf

Het team Bezwaar en Beroep maakt deel uit van de afdeling HR/Juridische Zaken, het centrale juridische expertisecentrum binnen de gemeentelijke organisatie. In nauwe samenwerking met het team Juridisch Advies en Control draagt het bij aan juridische kwaliteit en risicobeheersing binnen de gemeente.

Interesse?

Zie jij jezelf als de Senior Jurist Bezwaar en Beroep die wij zoeken? Solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britte Wesselo via 0623238610 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Bezwaar & Beroep die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in