+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior jurist Rijksoverheid Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Junior Jurist bij de Rijksoverheid krijg je de kans om je passie voor het juridische vak te laten zien. Je werkt aan belangrijke zaken die echt impact hebben. Bij ons krijg je niet alleen de kans om te groeien in je werk, maar ook om nieuwe dingen te leren met een speciaal opleidingsprogramma. Je gaat aan de slag met actuele onderwerpen en past je kennis meteen toe in de praktijk. Dit is een unieke kans om je juridische vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat je kunt. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Dat het juridische vakgebied je ligt, mag duidelijk zijn: jouw scherpe kijk op feiten sleept je door iedere lastige zaak en jouw analytisch inzicht maakt de uitkomst van vrijwel elke case succesvol. Jij bent niet zomaar een specialist die zich inzet voor juridische en maatschappelijke zaken. Nee, als Junior jurist kies jij ervoor om betrokken te zijn. Betrokken bij mensen én overheidsorganisaties;
oftewel bij iedereen die in aanraking komt met het Nederlands bestuursrecht. Treed je als Junior Jurist Rijksoverheid bij Brunel in dienst, dan is dat dus niet anders. Juist jouw drive om het verschil te maken maakt jou zo goed in je vak! En dat kunnen wij alleen maar stimuleren. Daarom werk je als Jurist via Brunel niet alleen bij onze opdrachtgever aan juridische cases of vraagstukken, maar stap je ook gelijk in een opleidingstraject op maat. Zo word jij steeds beter in je vakgebied.
Daarvoor bespreken wij natuurlijk eerst samen met jou waar jij nu staat, hoe jij je verder wilt ontwikkelen en welke middelen je nodig hebt om dat te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus procederen of actualiteitencursus Algemene wet bestuursrecht (Awb) volgen, of diverse (andere) cursussen via een gerenommeerd opleidingsinstituut. Zolang jij jouw solide basis én ambitieuze, gedreven mindset meeneemt, verzorgen wij de rest. Over bijkomende kosten van jouw kant hoef je je dus geen zorgen te maken.
Die opgedane kennis pas je overigens direct toe in de praktijk bij ministeries of rijksdiensten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij je stort op dossiers (of vraagstukken) rondom subsidies en staatssteun, Woo, vergunningverlening of handhaving binnen de Rijksoverheid. Hoe dan ook zijn het altijd uitdagende of maatschappelijk relevante zaken. Voor jou als Junior Jurist Bestuursrecht geen probleem, want jij gaat elke uitdaging op bestuursrechtelijk vlak graag aan! Jij onderzoekt, zet alle feiten op een rijtje en weerlegt argumenten net zolang tot je jouw advies helder hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in