+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Leerkracht speciaal onderwijs Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand

Vacature in het kort

Op deze school in de regio Alphen aan den Rijn geven we speciaal onderwijs aan kinderen met verschillende beperkingen. We willen dat alle leerlingen een leuke en veilige tijd hebben. Als leerkracht werk je samen met een andere leerkracht en een onderwijsassistent. We zoeken iemand die vanaf juni kan beginnen en op maandag, woensdag en donderdag kan werken. Je komt in een team dat echt voor de kinderen gaat. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Op deze school in regio Alphen aan den Rijn, wordt speciaal onderwijs geboden aan kinderen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of ZML. Op deze school staat voorop dat alle leerlingen een fijne schooltijd hebben waarin veiligheid, vertrouwen en plezier centraal staan. We streven ernaar om betekenisvol onderwijs aan onze leerlingen te bieden. In deze groep sta je samen met een toegewijde duoleerkracht en onderwijsassistent die je ondersteunen in deze taak.


Functie informatie

Voor deze school in de omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een leerkracht met hart voor ZML leerlingen. De functie beslaat 0,575 fte en is van op maandag, woensdag en donderdag. Je kan starten vanaf 1 juni. Als leerkracht op deze school zul je deel uitmaken van een gedreven en betrokken team dat zich inzet voor de ontwikkeling van de kinderen. Je takenpakket omvat het geven van lessen aan een groep leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. Daarnaast werk je nauw samen met een ervaren duo en onderwijsassistent om de leerlingen de beste ondersteuning te bieden.


Wat wij vragen

✓ Onderwijsbevoegdheid of in opleiding om deze te behalen. ✓ Passie voor het speciaal basisonderwijs en de vaardigheid om deze leerlingen te inspireren en ondersteunen. ✓ Flexibiliteit en toewijding om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen.


Wat wij bieden

✓ De kans om het verschil te maken in het leven van leerlingen met speciale behoeften. ✓ Salaris conform cao (inclusief 13e maand, vakantiegeld, doorbetaling in vakantie). ✓ Een boeiende positie van 0,575 fte ✓ Een ondersteunend en enthousiast team van collega's.


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken op deze school? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Ik ga dan graag met je in gesprek en leer je beter kennen, om te kijken of het voor jou de goede match is. Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ook dan ga ik graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Le Large, via 06-82074282 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in