+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Managing Consultant Wonen, Zorg & Veiligheid Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.893 - € 8.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ken jij bijvoorbeeld de uitdagingen rond nieuwkomers in onze samenleving? En/of ben je in staat om opdrachtgevers heldere en uitvoerbare adviezen te geven over de opgaven rond wonen en zorg? Of doorzie jij juist als geen ander hoe preventie een rol kan spelen in het vergroten van leefbaarheid en veiligheid in een wijk, bijvoorbeeld om te voorkomen dat jeugdigen doorgroeien in de georganiseerde criminaliteit? Dat ben jij mogelijk de Managing Consultant die wij zoeken!

Werken als Managing Consultant bij BMC betekent adviseren op topniveau. Praktijkgericht werken aan oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken op strategisch niveau. Als Managing Consultant ben je nieuwsgierig en ga je, samen met de opdrachtgever, op zoek naar de beste oplossingen! Je vindt het leuk om bezig te zijn met de grote vraagstukken van de komende jaren: Hoe kunnen we gemeenten helpen om bij problematiek waarin openbare orde en sociaal domein samenkomen te acteren als één overheid? Wat is ervoor nodig om nieuwkomers zoals asielzoekers, statushouders en (arbeids)migranten op een veilige en waardevolle manier een plek te geven in onze samenleving, met oog voor de belangen van hun directe omgeving? Hoe komen we tot vitale woongemeenschappen waarin wonen, zorg en welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Hierbij durf je buiten de gebaande paden te denken en vooruitstrevend te zijn. Vooroplopen in het vernieuwen en verbeteren van de publieke sector is een drive, die ervoor zorgt dat jij als toonaangevend wordt gezien in jouw vakgebied. Dit doe je door zichtbaar te zijn, zowel intern als extern wordt je gezien als een expert. 

Als Managing Consultant kom je vast in dienst bij BMC. Je gaat aan de slag met opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, soms ook meerdere tegelijk. De leukste opdrachten verwerf je zelf, vanuit je netwerk, of samen met je collega's. De opdrachten zijn gericht op het verbeteren van de strategie, beleid en/of uitvoering, waarbij altijd de “eindgebruiker” centraal staat. Omdat opdrachten werkveld overstijgend kunnen zijn, werk je geregeld in teams met verschillende expertises. Dit maakt dat in jouw rol geen dag hetzelfde is en je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. 



Gevraagd

Allereerst, vakmanschap. Je hebt ongeveer 10 jaar ervaring binnen het werkveld als adviseur/consultant en mede daardoor ben je op de hoogte van alle ins en outs binnen het werkveld. Je houdt de trends bij en leest relevante vakliteratuur en onderzoeken. En deze weet je om te zetten in kansen en mogelijkheden. Daarnaast heb je specifieke kennis en ervaring opgebouwd binnen een of meerdere expertises. Je werkt bijvoorbeeld in de rol van verandermanager, kwartiermaker, programmamanager of onderzoeker. 

Je houdt je onder meer bezig met actuele maatschappelijke vraagstukken en grote veranderingen in publieke organisaties. Daarbij ben je in staat om je te verplaatsen in de relevante stakeholders. Je kent de belangen en weet hen daarom op de juiste wijze te betrekken en begeleiden. Daarbij schakel je makkelijk van de uitvoering naar het bestuurlijk niveau. Door jouw kennis en ervaring heb je een voortrekkersrol in het delen van kennis en expertise en weten collega’s binnen of buiten jouw huidige werkomgeving jou te vinden als vraagbaak. 

Daarnaast heb je een goed oog voor commerciële kansen doordat je in staat bent acquisitiegesprekken te voeren vanuit de inhoud (adviserend verkopen). Je hebt al een sterk en relevant netwerk, bijvoorbeeld binnen gemeenten en bij bestuurders van samenwerkingspartners, ministeries of binnen de wetenschap. De kansen die hieruit voortkomen weet je te verzilveren en uit te breiden, voor jezelf en voor jouw collega’s binnen BMC. Ook hierin ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weet jij hoe je deze kennis commercieel kan benutten. Het opstellen van offertes en (beleids)adviezen gaan je dan ook gemakkelijk af.

Tot slot, ben je je sterk bewust van je omgeving. Dat wil zeggen dat je oog hebt voor belangen, behoeften en persoonlijkheden van mensen die betrokken zijn bij jouw werkomgeving (opdrachtgevers en/of collega’s). Je hebt een goed gevoel voor (onderliggende) verhoudingen en weet hierop jouw manier van communiceren aan te passen. Collega’s en opdrachtgevers vinden het daardoor prettig om met je samen te werken, maar waarderen net zo goed jouw kritische blik en krachtige analyses. 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt vast in dienst bij BMC in de rol van Managing Consultant voor 32 tot 40 uur per week. In overleg met je opdrachtgevers heb je veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten. Zo creëer je je eigen balans tussen werk en privé. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden:

●       Een contract bij BMC voor 32-40 uur per week, op basis van een vaste aanstelling;

●       Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 4.893,- en € 8.000,- bruto per maand;

●       Individueel Keuzebudget (Maandelijkse opbouw van 11,04% van maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen);

●       36 vakantiedagen waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur;

●       Leaseauto met laadpas of vervoersbudget;

●       Choose-your-own-phone regeling;

●       Laptop;

●       Vaste onkostenvergoeding;

●       Pensioenregeling;

●       Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen;

●       Samenwerking met leuke collega’s met een grote diversiteit aan expertise.



Bedrijfsomschrijving

BMC is hét expertisebureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder binnen het Sociaal Domein en het veiligheidsdomein. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in