+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Managing Consultant Wonen & Wijken, aantal uren in overleg Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Managing Consultant Wonen & Wijken bij ons ben je het middelpunt van complexe vraagstukken rondom wonen, waarbij je adviseert, procesbegeleiding biedt en strategische inzichten vertaalt naar uitvoerbare plannen. Je werkt samen met een divers team en bouwt aan de positionering van BMC door je thought leadership te tonen. De rol is dynamisch, met projecten van verschillende duur, en biedt een stimulerende werkomgeving waarin samenwerking en plezier centraal staan. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Managing Consultant Wonen & Wijken ben je een belangrijke gesprekspartner voor overheden, corporaties, ontwikkelaars en bewoners. Je adviseert opdrachtgevers over vraagstukken op het gebied van wonen, zoals het bijdragen aan realisatie van voldoende betaalbare en duurzame woningen, in inclusieve steden, wijken en buurten. Je adviseert opdrachtgevers over deze complexe vraagstukken, hebt de rol van onafhankelijk procesbegeleider en helpt bij de marktpositionering van BMC. 

Wij adviseren woningcorporaties en overheden in het verbeteren van hun strategie, beleid en uitvoering op het gebied van wonen en wijken. Aan je adviezen ligt vaak een gedegen onderzoek ten grondslag. De vraagstukken rondom wonen & wijken zijn complex met een groot aantal direct en indirect betrokkenen. Denk aan overheden, woningcorporaties en regionale samenwerkingsverbanden, maar ook aan inwoners, bezoekers en medegebruikers. Het is jouw taak als managing consultant om al die verschillende belangen in kaart te brengen, te verbinden en op basis daarvan tot een afgewogen advies te komen. Juist vanwege de vele stakeholders werk je bij vraagstukken vaak samen met collega’s uit andere disciplines. Als team bieden jullie opdrachtgevers onder meer: 

  • Inzicht: welke strategische keuzes zijn er, wat zijn de potentiële opbrengsten?
  • Advies: hoe kunnen de inzichten een vertaling krijgen naar uitvoerbare plannen?
  • Procesbegeleiding: vanuit onafhankelijke rol bijdragen aan realisatie van plannen

Jij zet BMC op de kaart op het gebied van wonen & wijken en maakt daarbij volop gebruik van het netwerk dat je al hebt en verder zal uitbouwen. Je bent een echte thoughtleader: je denkt en handelt vooruit. Je bent niet alleen bezig met de vragen van vandaag, maar bovenal met de vragen van morgen. Wat is er nu nodig om in de toekomst goed te kunnen wonen? Wat vraagt dat van ons als BMC? Wat vraagt het van de organisaties in het publiek domein in bestuur, governance, samenwerking en het betrekken van bewoners? Je staat voor op de golf en deelt jouw kennis en expertise door middel van publicaties of blogs, als spreker op diverse podia of door in de praktijk in samenwerkingen te leren (living labs). 

Je voert verschillende opdrachten tegelijkertijd uit voor meerdere opdrachtgevers. Sommige projecten duren een paar maanden, andere hebben een looptijd van meer dan een jaar. Als managing consultant zal je een coördinerende rol hebben op zowel inhoud als advies voor meerdere opdrachten. Je bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever én zorgt dat talenten van collega’s uit de adviesgroep optimaal benut worden binnen de opdrachten waar jij in de lead bent. Dit alles maakt je baan als managing consultant afwisselend en bruisend. Tegelijkertijd kun je altijd rekenen op de hulp van jouw BMC-collega’s. De kracht van BMC is dat we elkaar altijd weten te vinden. Voor nuttige zaken, zoals overleg, werklunches of kennissessies, maar zeker ook voor plezierige zaken, zoals borrels, feestjes en uitjes.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

Heb jij de drive om aan de slag te gaan met de grote strategische opgaven op wonen & wijken? Ben je goed in het leggen van verbindingen: tussen opgaven en tussen mensen? Neem je graag initiatief, ook als het gaat om het verwerven van nieuwe opdrachten? En heb je een eigen netwerk in de publieke sector? Dan is de rol van Managing Consultant Wonen & Wijken bij BMC echt iets voor jou. 

Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt relevante werkervaring op zowel wonen als in het advieswerk. Denk aan ervaring in schrijven van onderzoeksvoorstellen, adviesoffertes en -rapporten of bieden van onafhankelijke procesbegeleiding
  • Je bent een stevige adviseur met zelfkennis
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je hebt een relevant (bestuurlijk) netwerk op Wonen bij corporaties en overheden
  • Je hebt een herkenbaar inhoudelijk expertiseprofiel


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Natuurlijk een mooie, zinvolle baan als managing consultant. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een fijn pakket aan arbeidsvoorwaarden:

● Een vaste aanstelling

● Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring

● 36 vrije dagen bij een 40-urige werkweek

● Een individueel keuzebudget (IKB). Dit bouw je maandelijks op (11,04% van het maandsalaris) en kun je in geld laten uitkeren of inzetten voor verschillende doelen, zoals vakantiedagen of sport. Hierin is 8% vakantiegeld meegenomen

● Keuze uit een vervoersbudget of elektrische leaseauto met laadpas

● Een bonus bij goede werkprestaties

● Een pensioenregeling

● Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen

● Een vaste onkostenvergoeding

● Een laptop

● Een ‘Choose Your Own Phone’ (CYOP)-regeling: jij kiest zelf je toestel, wij betalen mee en de simkaart plus het abonnement nemen wij voor onze rekening

● Een goede werk-privébalans. Je hebt, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten

● Ook draagt BMC bij aan een goede werkplek thuis en geeft waar mogelijk de ruimte om (helft van de tijd) vanuit huis te werken

Heb je nog vragen?

Nog vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Bel gerust. Je kunt contact opnemen met Lieke Neutkens via telefoonnummer 06 22 98 23 12.

Solliciteer direct!

Wil jij maatschappelijk impact maken en denk jij dat in deze baan te kunnen? We maken graag kennis met je! Stuur ons jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij bij BMC kunt en wilt betekenen voor de publieke sector.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in