+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Financieel Medewerker, Amersfoort, Hybride Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cooster Professionals

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.250 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je met debiteuren en crediteuren. Je zorgt ervoor dat alle rekeningen op tijd betaald worden. Ook help je met het oplossen van problemen over betalingen. Je werkt samen met een team om alles goed te laten lopen. Je praat met mensen van binnen en buiten het bedrijf, via de mail en telefoon. Dit werk is niet alleen over cijfers, maar ook over contact met anderen. Het is een spannende baan waar je veel leert en waar je belangrijk bent voor het team. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij al flink wat jaren ervaring met debiteuren- en crediteurenbeheer in de breedste zin en beschik jij over een afgeronde (financieel) administratieve opleiding? Ben jij daarnaast analytisch sterk, communicatief vaardig en probleemoplossend ingesteld? Dan ben jij de Financieel Medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de rechterhand van het hoofd debiteuren- en crediteurenadministratie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van tijdige en correcte verwerking en afhandeling van binnenkomende en uitgaande facturen. Samen met je andere collega’s zorg je voor een soepel functionerende en servicegerichte afdeling.

Je beheert en verwerkt alle inkomende facturen tijdig. Bij geschillen onderneem je actie richting leveranciers en interne klanten. Je bent bedreven in het analyseren van verschillen en schroomt niet om te zorgen dat alle collega's van andere afdelingen facturen volledig en op tijd goedkeuren.

Je bereidt betalingen voor vanuit de crediteurenadministratie, inclusief internationale betalingen (zoals LC/IC-betalingen). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie. Je verwerkt bankmutaties, zorgt voor correcte en tijdige facturatie aan onze debiteuren en bewaakt tijdige betalingen door debiteuren. Je onderhoudt klantrelaties en draagt bij aan een gezonde financiële situatie.

Als Financieel Medewerker ben je niet alleen bezig met cijfers. Je bent ook het aanspreekpunt voor collega's en leveranciers voor complexere vragen over factuurherinneringen, aanmaningen en betalingen, zowel rechtstreeks als via e-mail en telefonisch.

Kortom, een uitdagende en afwisselende baan waarbij pro-activiteit en analytisch denken centraal staan.


Gevraagd

De ideale nieuwe collega voor onze opdrachtgever is 32 tot 40 uur per week beschikbaar, heeft ruime ervaring met debiteuren- en crediteurenbeheer en beschikt over minimaal een MBO-diploma in de richting van (financiële) administratie.
Daarnaast ben je sociaal en communicatief vaardig, werk je secuur en ben je in staat om prioriteiten te stellen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal, bent analytisch sterk, neemt je verantwoordelijkheid en bent probleemoplossend ingesteld. Heb je als kers op de taart ook nog eens ervaring met Retail/Goederen inkoop, dan is dat een groot pluspunt.


Aanbod

  • Direct op contract bij onze opdrachtgever, met intentie tot vast dienstverband;
  • Bruto maandsalaris van € 2.400, - tot € 3.250, - op fulltime basis, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Mogelijkheid om hybride te werken (60/40);
  • Een werkgever, die betrokken is bij het milieu en ook een actief milieubeleid voert. Daarom bieden zij de keuze uit reiskostenvergoeding of gratis 2e klas OV, afhankelijk van woonadres;
  • Internetvergoeding voor thuiswerken, conform CAO en een laptop van de zaak;
  • Aandacht voor jouw ontwikkelingsdoelen en onbeperkt toegang tot eigen trainingsplatformen;
  • Een enthousiast team waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor een grapje en aandacht voor elkaar.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een retailorganisatie die beschikt over meerdere filialen verspreid over heel Nederland. De organisatie streeft een hoge kwaliteit en een goede klantbeleving na. Met jouw inbreng op de financiële afdeling draag jij bij aan dit streven!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in