+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Psychiater | Psychotrauma Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze tijdelijke baan help je mensen met ernstige psychotrauma’s. Je werkt in een team dat veel ervaring heeft met deze problemen. Ze behandelen mensen die lijden onder oorlog of geweld. Het team is open voor iedereen en vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in een polikliniek waar ook speciale zorg is voor veteranen en hun families. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als expert in de complexe psychotrauma problematiek zorg jij ervoor dat je oog hebt voor ieders achtergrond en levensverhaal.


Jouw nieuwe baan

Wegens zwangerschapsverlof is BKV op zoek naar een tijdelijke collega. Als interim psychiater bewaak en verbeter jij zorg voor cliënten met PTSS met comorbiditeit in een poliklinische setting. Hierbij een kleine greep uit jouw takenpakket:

  • Diagnostiek. 
  • Farmacotherapie. 
  • Crisisinterventie. 
  • Consultatie. 
  • Uitvoeren van behandelingen.

Je schuift regelmatig aan in het psychiateroverleg van het expertisecentrum en de ggz-instelling. 


Jouw nieuwe werkplek

Binnen dit expertisecentrum ligt de specialisatie in de behandeling van ernstige PTSS. Dit centrum beschikt over ruime ervaring en is hierdoor deskundig op het gebied van het behandelen van psychotrauma’s die zijn veroorzaakt door oorlog, vervolging, vroegkinderlijk misbruik en andere intermenselijk geweld. Al meer dan 45 jaar staat dit centrum klaar voor de behandeling van haar cliënten. Van oorsprong is er een affiniteit met de Joodse doelgroep. Gastvrijheid, zorgen voor elkaar en mogen zijn wie je bent zijn een aantal waarden waar dit centrum voor staat. Er is plaats voor ieders achtergrond en levensverhaal. Jouw werklocatie is de polikliniek in Amersfoort. Op deze locatie is speciaal aandacht voor veteranen / geüniformeerden en de naoorlogse generatie.


Wat breng je mee?

Jij..

  • hebt een BIG-registratie als psychiater;
  • hebt interesse in de behandeling van ernstig psychotrauma en de daarbij voorkomende comorbide problematiek;
  • bent het beste te omschrijven als veerkrachtig, overtuigend, inlevingsvermogend en zelf reflecterend.

Je hebt er geen probleem mee om bereikbaarheidsdiensten te draaien voor de klinieken van de ggz-instelling. Deze zijn goed geregeld en over het algemeen niet al te belastend. Daarnaast ben je communicatief sterk, overtuigend en cliëntgericht. Ook heb je respect voor de Joodse achtergrond van het expertisecentrum.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een tijdelijke functie per juni tot en met januari 2025 voor 16 tot 32 uur per week.


Verdere informatie

Als zzp'er dien je te voldoen aan diverse overheidsregels en wetten. Tijdens het webinar zzp in de zorg vertellen wij je meer over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het zzp-schap. En informeren wij je over actuele wetswijzigingen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen. Zet donderdag 13 juni 2024 in jouw agenda en schuif om 19:30u online aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in