+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Marketing Communicatie Professional (Parttime) Strategie & Operatie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Marketing Communicatie Professional ben je de enige expert in het marketing communicatie vak binnen de organisatie. Je geeft vorm aan de strategie en vertaalt deze naar operationale werkzaamheden, die je uitvoert of laat uitvoeren. Je bent de sparring partner van de commercieel directeur, aan wie je ook direct rapporteert. Al jouw marketing communicatie activiteiten zijn gericht op het vergroten van naamsbekendheid en creëren/ behouden van het gewenste imago:
  • Opstellen marketing communicatie plan, marcom kalender, budget;
  • PR; free publicity & onderhouden contacten externe partijen
  • Contentcreatie Social Media & Website (optimalisatie)
  • Product introducties
  • Marketing Communicatie support bieden aan Sales (creëren sales support uitingen, leadgeneratie, etc.)
  • Bewaking huisstijl
  • Employer Branding
Om je functie als Marketing Communicatie Professional goed te kunnen uitoefenen, heb je veelvuldig contact met je collega’s en de verschillende externe relaties, zoals reclame- & marketingbureaus, maar ook met ZZ-ers zoals de Fotograaf en Grafisch Vormgever.
 

Gevraagd

Marketing Communicatie Professional ; het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van deze functiebeschrijving! Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een allround B2B Marketing Communicatie baan. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlandse als Engelse taal. Doelgroepgericht schrijven is jouw kracht; je weet als geen ander complexe materie om te turnen naar een voor de doelgroep aantrekkelijke tekst. Daarnaast vind je contact met collega’s en klanten leuk; je bent een echte ‘verbinder’. Jouw creativiteit zet je ook in bij het opzetten van klantevents en de online campagnes. Ook ben je analytisch sterk, heb je kennis van web analytics, content management, e-mail marketing software en CRM-systemen. Je bent een echte allround Marketing Communicatie Professional!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Marketing Communicatie Professional werk je in een gezellig team in een modern pand in Amsterdam met een geweldig uitzicht. Korte lijnen, openheid, verantwoordelijkheid en het op elkaar kunnen bouwen typeert de cultuur. Koffie, thee en smoothies, zoals jij deze graag drinkt worden voor je bereidt! Ook worden er geregeld leuke uitjes georganiseerd. Zo is het team (voor Corona) voor een aantal dagen naar Lapland gereisd. Natuurlijk krijg je een fijne werkplek thuis, een laptop en telefoon. Persoonlijke ontwikkeling heeft zij hoog in het vaandel staan. Zo heb je een dag per maand een ontwikkel-dag, waaraan je zelf invulling kunt geven. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa € 4.000,--tot € 5.000,--bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid zal een vast, tijdelijk contract worden geboden bij onze opdrachtgever. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Bedrijfsomschrijving

Met een klein hecht team van circa 40 collega’s werk je samen aan een kwalitatief, professioneel product, vanuit het ruime, fijne kantoor in Amsterdam met uitzicht over het IJ. De gezelligheid wordt gesupport door de Barista die voor jou de lekkerste koffie maakt om de ochtend goed te starten, maar ook gezonde smoothies serveert. De cultuur kan het best omschreven worden als zorgvuldig, ‘experts’, teamwork, eerlijk, vertrouwen & collegialiteit.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in