+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Office Manager Zorg (FT) * HR & Facility Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Office Manager Zorg, omdat je het hart vormt van deze dienstverlener, zijn jouw werkzaamheden zeer divers. Echt geen dag is hetzelfde! In grote lijnen richt je je op HR, Facility, Finance en je rol als PA voor de directie. Je houdt ‘alle ballen in de lucht’ en stelt ieder moment van de dag weer nieuwe prioriteiten:
  • HR administratieve werkzaamheden; het opstellen van contracten, het up to date houden van personeelsdossiers, administreren van salarismutaties, support bieden aan recruitment & onboarding
  • Facilitaire werkzaamheden; zorgdragen voor een optimale (mooi, comfortabel, volgens arbo richtlijnen, veilig en technisch/ IT goed werkbaar) werkomgeving op de verschillende locaties (natuurlijk werk je daarbij samen met externe partijen en interne IT collega), sourcen/ mede bepalen van nieuw te openen kantoren om het vervolgens smaakvol in te richten (ook zal je fysiek reizen naar de kantoren), contacten onderhouden (onderhandelen)/ samenwerken met externe leveranciers (zoals schoonmaak, etc.).
  • Communicatieve werkzaamheden; je bent het aanspreekpunt voor organisatie brede vraagstukken voor collega’s, het eerste aanspreekpunt voor externen zowel telefonisch, online als live, het verzorgen van zelfstandige correspondentie in Nederlands en Engels en verzorging van post.
  • Organisatorische werkzaamheden; support bieden bij organisatie van events (zowel online als live)
  • Administratieve werkzaamheden; support bieden bij facturatie en overige licht financieel administratieve werkzaamheden
  • PA voor de directie; (complex) agendabeheer, optreden als gastvrouw voor bezoekers, voorbereiden en organiseren van meetings.
Als Office Manager rapporteer je direct aan de directeur. Wanneer je op zoek bent naar een baan waar je echt verschil kunt maken, zoek niet verder!! Jouw toegevoegde waarde is groot als Office Manager!
 

Gevraagd

Je wordt vooral blij als je dit Office Manager profiel leest! Je bent integer en resultaatgericht, maar verliest ‘de menselijkheid’ nooit. En als jouw handen gaan ‘kriebelen’ bij het lezen van dit profiel, omdat je niet kunt wachten om te starten, reageer direct!
Gezien de veelzijdigheid van deze Office Manager baan en de vrijheid die je krijgt, is een HBO/ WO werk- en denkniveau plus minimaal 3 jaar ervaring noodzakelijk. Computerprogramma’s zoals MS Office beheers je goed en nieuwe systemen maak je je snel eigen. Gezien de internationale contacten van de organisatie beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed. Je bent bovenal een leuke collega die niet alleen haar werk belangrijk vindt, maar vooral ook de omgeving waar je werkt. Controle hebben vind je prettig, je werkt gestructureerd en bent zorgvuldig. Energie krijg je van veel verschillende werkzaamheden en het continue nieuwe prioriteiten moeten stellen. Regelen & organiseren noem jij als jouw krachten. Iemand die alle ballen in de lucht houdt en zelf initiatieven neemt, dat ben jij!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de meest veelzijdige Office Management functies, waarbij je ook jouw bijdrage levert aan een betere Zorg in Nederland. Er zijn veel mogelijkheden om werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Je ‘ontzorgt’ het team van professionals binnen deze dienstverlener. Jouw collega's zijn hartelijk en vriendelijk. De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van circa E 2750,-- tot E 3500,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (40 uur per week). Daarnaast biedt zij moderne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject; bij gebleken geschiktheid word je een bepaalde tijd contract geboden en treed je direct in dienst bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Office Manager werk je voor een bijzondere & nieuwe Zorg organisatie vanuit het hoofdkantoor, gevestigd in een mooi pand, hartje Amsterdam met uitzicht op de Amstel. Samen met hoog opgeleide professionals werk je aan de meest optimale zorg dienstverlening. Echt mensen helpen en echte verbetering van de zorg in Nederland is het gemeenschappelijke doel! Er wordt hard gewerkt in deze jonge organisatie die nog geen 5 jaar bestaat, maar waar een goede balans werk-privé ook belangrijk gevonden wordt. Mensgericht, warm, energiek, professioneel, zorgend en doelgericht zijn woorden die de cultuur het best omschrijven. Een mooie balans tussen sociaal & resultaatgerichtheid! Lijnen zijn kort; er wordt snel geschakeld en beslissingen kunnen snel genomen worden.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in