+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Teamleider Zorg - Parttime Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m

Vacatureomschrijving

Als HR Teamleider ben je verantwoordelijk voor het HR Service Centre – HR Administratie. Je neemt de rollen aan van peoplemanager en procesmanager. Onlangs is het software systeem AFAS geïmplementeerd, waardoor je je richt op verbeteringen. Je kunt snel schakelen omdat de Functioneel beheerder onderdeel uit maakt van het HR team. Ook werk je mee in de operationele HR Administratie rol. Jouw team is verantwoordelijk voor de gehele HR- en Salarisadministratie van de organisatie. Werkzaamheden in jouw team zijn onder andere: het gehele administratieve onboarding proces, het opstellen van nieuwe contracten, verzorging van correspondentie aan medewerkers, beantwoorden van vragen van zowel medewerkers als directieleden, salarisadministratie en mutaties zoals urenwijzigingen, ouderschapsverlof, etc.
 

Gevraagd

Als HR Teamleider Service Centre werk je vanuit een ‘meewerkend leidinggevende functie’! Je hebt een afgeronde HBO opleiding en ervaring als HR Teamleider / HR Manager HR administratie/ HR Shared Service Centre, etc.. Van AFAS heb je kennis of je maakt je nieuwe systemen snel eigen. De meewerkend leidinggevende rol past jou! Je vindt het leuk om je te richten op verbeterprocessen en weet ook de juiste toon en stijl te hanteren om teamleden te enthousiasmeren. Je bent HR vakkundig, communicatief vaardig (motiverend: met tact & stijl) verantwoordelijk, sociaal en zelfstandig. Eerlijkheid & vertrouwen zijn belangrijke waarden voor je. Je weet de juiste balans te hanteren tussen enerzijds geduld en anderzijds te schakelen en dus zelfstandig beslissingen te nemen. Ook als je deze rol tijdelijk wilt invullen en je bent de komende 6 maanden beschikbaar, vragen wij je te reageren!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie, veelzijdige rol waar je van grote toegevoegde waarde kan zijn in de fase na implementatie AFAS. Een parttime rol van 28 – 32 uur per week, waarbij thuiswerken ook na corona gebruikelijk is. Een prettige, sociale werkomgeving in Amsterdam. Uitstekend bereikbaar met fiets, OV en auto! Deze zorg organisatie is groot en ‘persoonlijk’. Je kunt van grote toegevoegde waarde zijn, door jouw steen bij te dragen aan een goed draaiend HR Service Centre - HR Administratie. Er wordt een passend salaris geboden van circa € 3.000,-  tot € 4.200,-- bruto per maand, o.b.v. 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid zal er eerst ofwel een bepaalde tijd contract via de zorg organisatie, dan wel een detacheringscontract via Career Factory aangeboden worden!
 

Bedrijfsomschrijving

Als HR Teamleider – HR Service Centre werk je bij een bijzondere zorg organisatie in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor de correcte HR Administratie van deze landelijke Zorg organisatie. Je team bestaat uit twee Salarisadministrateurs, drie HR Administrateurs en een HR assistent. Als HR Teamleider rapporteer je direct aan de HR Manager. Het complete HR Team bestaat uit 17 HR professionals. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in