+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager Buitendienst Retail (Junior) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Accountmanager Buitendienst heb je alle vrijheid om invulling aan jouw functie te geven. Je wordt verantwoordelijk voor jouw eigen regio; Noord- en Zuid-Holland. In jouw leaseauto leg je alle bezoeken naar je b-to-b klanten af. Je krijgt daarbij support van de binnendienst, die ook afspraken voor je inplant. Als Accountmanager buitendienst ben je dus metname in gesprek met jouw zakelijke accounts en zijn administratieve werkzaamheden beperkt tot het bijhouden van het CRM systeem. Om als goed adviseur voor jouw b-to-b klanten te kunnen optreden, word je natuurlijk goed ingewerkt. Voordat je start zal je in 2 weken tijd alle kennis verkrijgen om goed te kunnen starten. Deze kennis verkrijg je op het hoofdkantoor in Brabant. Natuurlijk word je ook na deze inwerkperiode begeleidt; je krijgt een ‘buddy – een ervaren Accountmanager’ toegewezen met wie je kunt sparren en aan wie je al jouw vragen kunt stellen. In jouw rol als Accountmanager Buitendienst zorg je ervoor dat de accounts op de hoogte worden gebracht van de nieuwe producten. Je informeert jouw klanten hierover. Als Accountmanager buitendienst richt je je op bestaande relaties. Deze kunnen in een latere fase eventueel worden uitgebreid met nieuwe relaties. Een mooi startersbaan als Accountmanager Buitendienst - Relatie Adviseur!
Heb je vragen? Vriendelijk verzoek ik je jouw vragen per email aan mij te stellen.
 

Gevraagd

Als Accountmanager Buitendienst heb je een hoge gunfactor, ben je een plezierig gesprekspartner, open, charmant, ga je gemakkelijk nieuwe contacten aan, krijg je energie van het voeren van gesprekken met verschillende mensen, heb je oprechte interesse in de mens en vind je het vooral leuk om zelfstandig te werk te gaan en jouw eigen verantwoordelijkheden te nemen. Je hebt een HBO- of WO afgerond en al enige commerciële ervaring opgedaan naast of na je studie. Eerlijkheid & betrouwbaarheid heb je hoog in het vaandel staan. Als een echte relatiemanager, richt jij je graag op lange termijn relaties en heb je zeker geen hit and run mentaliteit. Je bent in ieder geval beschikbaar tot het einde van dit jaar. Bovenal word je steeds enthousiaster, nu je meer leest over deze vacature!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Accountmanager Buitendienst ben je geen hunter, maar een echte farmer! Je informeert jouw b-to-b accounts in de retail over de nieuwe producten en adviseert hen graag. Gezien de bezetting van het Sales team zal deze rol eerst tijdelijk worden vervuld, tot het einde van dit jaar. Je zal voor deze periode een contract via Career Factory aangeboden krijgen. Bij een succesvolle invulling van deze rol, bestaat de kans dat de organisatie je andere mogelijkheden kan bieden, bijvoorbeeld een volgende stap in Accountmanagement . De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van c.a. E 2.500-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, on-the-job trainingen in sales, maar bijvoorbeeld ook een bonus.
 

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 100 jaar is zij bekend om haar kwalitatieve producten die zij verkoopt via Retailers. Er werken meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als: nuchter, technisch, eerlijk, korte lijnen, gericht op kwalitatieve producten en mensgericht. Omdat het sales team in Nederland op dit moment onderbezet is, is deze vacature Accountmanager Buitendienst ontstaan, die in eerste instantie voor 6 maanden wordt vervuld. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in