+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider Maintenance – Duurzame Energie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Teamleider Maintenance heb je een veelzijdige rol. Je geeft direct sturing aan een team van circa 10 medewerkers, die bestaat uit monteurs en werkvoorbereiders. Met jouw team heb je als doel het behalen van een optimale klanttevredenheid. Dit bereik je doordat de technische operatie voorspoedig verloopt en je continu gericht bent op verbeteringen. Storingen en ‘verlies’ tracht je tot het minimale te realiseren. Als er toch storingen optreden, draag je met jouw team zorg voor de adequate oplossing. In jouw baan combineer je techniek, projectmanagement, analyses (gericht op veiligheid en productieverlies) en peoplemanagement. Je bent gewend om software te gebruiken gedurende je werkzaamheden. Je rapporteert direct aan de Manager Techniek met wie je nauw samenwerkt.
 

Gevraagd

Als Teamleider Maintenance heb je een HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring in soortgelijke, leidinggevende rol binnen een complexe en innoverende technische omgeving. Je hebt een opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek en Energietechniek afgerond. Daarbij voel je je thuis in een gecommitteerd klein team, waar jouw toegevoegde waarde direct zichtbaar is. Je bent gestructureerd, zoekt graag de samenwerking op, bent integer, ambitieus en oplossingsgericht. Een veranderingsgezinde werkomgeving die van jou verwacht snel te schakelen, past bij jou!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan in een fijn, warm team, dat gering verloop kent. Tevens is de organisatie mensgericht, professioneel en heeft zij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie. Gezien de ambitie van de organisatie en de verantwoordelijkheden in deze rol, is een parttime invulling niet mogelijk. De organisatie kent daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vanwege de huidige situatie, zal de sollicitatieprocedure voor een groot deel ‘online – op afstand’ plaatsvinden. Career Factory treedt in deze procedure op als intermediair. Dit betekent dat bij gebleken geschiktheid je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een modern energiebedrijf in Noord-Holland (groot - Amsterdam). De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als nuchter, professioneel en mensgericht. Zij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in