+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Stage Marketing (32-40 uur p/w) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een Marketing stage?
Wij zijn op zoek naar een creatief en communicatief vaardig persoon die wil doorgroeien naar een job als Marketeer, Content Specialist of Marketing Event Manager. Als Marketing stagiaire help je mee bij het opzetten van de campagnes van McFly & Brown. Wij zorgen met het Marketing team voor naamsbekendheid en de nodige zichtbaarheid om top of mind te blijven bij Tech professionals en (potentiële nieuwe) klanten in de Technology, Life Sciences en Engineering branches. Momenteel worden de fundamenten van het marketingteam neergezet. Met jouw inzet kun je daarom ook echt impact maken!

Wat mag een Marketing stagiaire bij ons komen doen?
Een stagiaire mag overal meekijken waar nodig om aan stageverplichtingen te voldoen, echter verwachten we dan wel dat je daarnaast ook flexibel inzetbaar bent. Leuke bijkomstigheid is dat we marketing zowel online als offline bedrijven. Dus je kan veel kanten op bij ons op de afdeling.

We houden ons bezig met Digital Marketing maar staan ook op beurzen & events!

Hieronder de verschillende richtingen waarmee we je rol gaan vormgeven en toespitsen op jouw opleidingsvereisten en/of onderzoeksvraag.

B2B marketing
Wij zijn de kennisexpert op het gebied van tech-recruitment. Onze klanten moeten worden geïnformeerd met de juiste B2B documenten om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Social Media
Wij willen zichtbaar zijn op Social Media. Om organische groei te realiseren moeten wij constant zichtbaar zijn om op Social Media om meer volgers te verkrijgen. Wij bemiddelen Tech professionals van over de hele wereld! Deze Tech professionals komen naar Nederland als kennismigrant. Kortom, wij willen meer volgers om onze zichtbaarheid en naamsbekendheid in de Technology, Life Sciences en Engineering branches te vergroten bij zowel klanten en kandidaten.

Online Marketing
Wij richten ons ook op het live zette van campagnes gericht op betaalde advertenties via de verschillende kanalen om meer zichtbaar te zijn voor specifieke doelgroepen. Middels deze campagnes bouwen we online een audiences op die we inzetten om nog gerichter te targetten. Bij deze campagnes zetten we verschillende formaten advertenties in.

Contentcreatie
Wij maken onze content het liefst inhouse. Voor op onze website of voor campagnes op Social Media. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen tot het maken van Social Media assets, zoals visuals of adcopy. Zo nu en dan werken we ook samen met specialisten die moeten worden gebrieft.

Employer branding
Om onze Tech recruitment organisatie beter te positioneren in de markt is het neerzetten van een identiteit van belang om ons te onderscheiden van een wildgroei aan recruitment partijen. Het vertellen van ons eigen verhaal is voor ons als scale-up prioriteit.

Employer marketing
Hoe brengen we ons verhaal het best over op nieuwe collega’s? Ook wij willen als tech recruitment organisatie groeien. Onze groeiambitie is daar en onze interne werving staat klaar om de afdeling te voorzien van harde werkers met de ambitie het maximale eruit te halen.

Recruitment marketing
Hoe gaan we ervoor zorgen dat vacatures, niet alleen intern, maar die van onze klanten zo snel mogelijk worden gevuld? Op welke manier gaan we die schaarse Tech professionals vinden om al die openstaande vacatures te vullen? Met organische groei, betaalde advertenties of zetten we referral recruitment in? Wellicht kunnen we beter naar een event om beter top of mind te blijven bij zowel inhurende managers als kandidaten.

We zijn vrij flexibel in het samenstellen van jouw rol.

Zo ben je bezig met creëren van nieuwe content; denk aan het schrijven van artikelen of maken van een Social Media post. Of bedenk je nieuwe manieren om Tech Professionals (zoals Engineers in een schaarse markt) te benaderen: gaan we aankomende week adverteren via nieuwsbrieven of staan we volgende maand op een event? Als Marketing stagiaire mag je ook meedenken met Talent & Acquisition over het werven van nieuwe collega’s! We zijn namelijk hard op zoek naar Recruitment Consultants om de organisatie te komen versterken.

Wat breng jij mee?

Je zit in de laatste fase van je studie in de richting van Marketing, Media en/of Communicatie, HRM;
Een hands-on mentaliteit, ambitie en doorzettingsvermogen;
Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Bereidheid en stapje extra te zetten om jouw doelen en die van de organisatie te behalen;
Ervaring met de Adobe, zoals Photoshop is een pré;

Wat biedt McFly & Brown jou?

Een stagevergoeding tussen de €350,- tot €450,-
Dagelijks goede koffie en een lunch die tip top verzorgd is!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in