+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider docententeam Finance & Accounting Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.901 - € 6.698 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Locatie                        Amsterdam

Salaris                        € 4.901.51,- tot € 6.698,86, -

Dienstverband            Parttime, 32 uur, 0,8 fte

Contract                      Tijdelijk, met uitzicht op vast

Benieuwd hoe jij met je kennis van- en interesse in nieuwe technologieën een bijdrage kunt leveren aan het onderwijs? Weet jij de weg in de snel veranderende finance wereld waar artificial intelligence, fintech-ondernemingen en cryptocurrencies een steeds grotere rol zullen gaan spelen? Weet jij teams te inspireren en het beste in elk individu naar boven te brengen?

Lees dan snel verder want de rol van teamleider van het docententeam finance & accounting is dan precies waar jij naar op zoek bent!

Want waar anders dan bij de HvA …

  • Kun je jouw kennis en ervaring gebruiken om een nieuwe generatie studenten op te leiden tot finance professional?
  • Wordt je intellectueel uitgedaagd en lever je tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan de maatschappij?

Dit zegt jouw toekomstige collega

“Mijn werk binnen de HvA als teamleider bij de opleiding Finance Tax & Advice bij het cluster F&A draait om het creëren van een positieve student- en docentbeleving. Ik faciliteer en coach docenten, waarbij we naast de ontwikkeling van studenten ook focussen op het ontwikkelen van de docenten. Samen zorgen we voor het ontwikkelen en aanbieden van een interessant curriculum met als doel studenten opleiden tot de financiële en fiscale adviseurs van de toekomst.”

Jamal Abid, Teamleider opleiding Finance Tax & Advice.

Zo maak jij het verschil

Het cluster Finance & Accounting is onderdeel van de faculteit Business & Economie van de Hogeschool van Amsterdam. Hieronder vallen alle financiële opleidingen zoals Finance & Control, Accountancy, Finance, Tax & Advice en onze Associate Degree Finance & Control. Met een team van ongeveer 90 docenten en 4 teamleiders leiden we studenten in een inspirerende omgeving op tot finance professional van de toekomst. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën? Daar willen we alles van weten en geven we het liefst zo snel mogelijk een plek in het curriculum van onze studenten. Heb jij als nieuwe teamleider affiniteit en/of ervaring met zulke nieuwe ontwikkelingen? Dan is die ervaring van harte welkom.

Als teamleider binnen het cluster F&A stuur je het docententeam operationeel aan. Dat betekent onder meer dat je verantwoordelijk bent voor een positief leer- en werkklimaat. Je stimuleert daarnaast de professionele ontwikkeling van de docenten met als uiteindelijk doel het optimaliseren van het onderwijs voor onze studenten. Je hebt een coachende leiderschapsstijl die gericht is op samenwerking. Als teamcoördinator rapporteer je aan de opleidingsmanager van het cluster Finance & Accounting.

Nog geen ervaring in het onderwijs? Geen punt!

Je krijgt een buddy en een inwerktraject (0,5 - 1,5 jaar) dat volledig op jou is toegespitst. Ook loop je eerst mee met ervaren collega’s. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je didactische bevoegdheid te halen. En wist je dat onze docenten een deel van hun werktijd en een mooi budget mogen inzetten voor hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Wat je verder krijgt

  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.901.51,- en € 6.698,86 (Hay profiel Teamleider, schaal 12 cao hbo), bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%van je bruto jaarsalaris.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.
  • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans en jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoalsHvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

Zo verrijk jij ons

Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. We zoeken een gedreven en energieke professional met een afgeronde academische opleiding, die relevante ervaring heeft in het werkveld van het cluster F&A. Je hebt ervaring met het begeleiden van goed werkende teams en je kunt collega’s meenemen in veranderingen. Daarnaast is de ideale kandidaat een ervaren en empathisch leidinggevende met goede analytische en reflectieve vaardigheden.

Competenties:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk & mondeling);
  • Zelfstandig en hands-on;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Daadkrachtig en empathisch;
  • Oog voor de persoonlijke en professionele behoeften en ontwikkeling van individuen en teams;
  • Communicatief sterk;
  • Ervaring met verandermanagement en onderwijsvernieuwing is een pré.

Word onze nieuwe teamleider van het docententeam Finance & Accounting

  • Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een persoonlijke reactie.
  • Wil je eerst meer weten over de faculteit: Gregory Verbond, Opleidingsmanager F&A kan je er alles over vertellen. Stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en hij neemt contact met je op.
  • deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Creating tomorrow op de faculteit Business & Economie / cluster Finance & Accounting

Het Finance & Accounting Cluster (F&A) maakt deel uit van de faculteit Business en Economie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Bij F&A studeren ongeveer 1900 studenten, ondersteund door een team van circa 100 medewerkers. Binnen ons cluster verzorgen we diverse opleidingen, waaronder Finance & Control, Accountancy, Finance, Tax & Advisory. Sinds augustus 2022 bieden we ook een Associate Degree in Finance & Control aan.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in