+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Financieringsspecialist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.836 p/m

Vacatureomschrijving

Wat je bij ons gaat doen
Als Senior Financieringsspecialist ben je verantwoordelijk voor het analyseren van verschillende soorten risico’s bij het verstrekken of aanpassen van zakelijke financieringen. Je werkt in deze functie nauw samen met de accountmanager. Deze persoon is namelijk verantwoordelijk voor de relatie met de ondernemer en kan je alle ins en outs over de klant vertellen.

Samen werken jullie voor zakelijke klanten met complexe vragen en behoeften. Het gaat hierbij vaak om internationale klanten en klanten waarbij er specialistisch maatwerk nodig is. Met de accountmanagers en andere specialisten in het team stel je een passende en concurrerende financieringsstructuur en rapportage op. Jouw expertise en jarenlange ervaring is noodzakelijk om de risico’s en mogelijkheden van een financieringsaanvraag te doorgronden, zodat er voor bank als klant een passend voorstel wordt gemaakt.

Zo zijn wij een match
Ben jij nieuwsgierig en wil je altijd blijven leren? Dan ben jij een echte Weltenaar! We zijn altijd op zoek naar mensen die de beste willen worden in hun vakgebied.

Jij hebt veel kennis van financieren, alternatieve financieringsconstructies en -posities en de daarbij horende risico’s. Je bent in staat om kritische vragen te stellen om een compleet beeld te krijgen van de situatie van de klant. Hierdoor kun je goed inschatten of een wens wel of niet haalbaar is.

Verder is het volgende voor deze functie ook belangrijk:

  • Minimaal een hbo of wo-opleidingsniveau;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Hier kom je terecht
We hebben opdrachten bij Rabobank, ABN AMRO, Volksbank, ING of kleinere geldverstrekkers. Daarnaast kun je terecht bij Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse Waterschapsbank en Nationaal Groenfonds. De opdrachten kun je over het algemeen vanuit huis uitvoeren, waarbij je een aantal kantoordagen per maand hebt.

We hebben opdrachten in de Randstad, maar ook in plaatsen als Eindhoven, Zwolle, Amersfoort, Leeuwarden en Enschede. Werk je liever op kantoor? Dan is er altijd een plek voor jou beschikbaar bij de opdrachtgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in