+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Manager controle Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Jong & Laan

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een doortastende professional met een scherp oog voor detail en wil je meewerken aan het verder uitbouwen van onze controlepraktijk ? Heb je leidinggevende ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw skills kunt inzetten om een team te inspireren? Dan is de positie van manager controle de perfecte kans voor jou!

Hoe maak jij het verschil?
De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij maken met de aansluiting van het accountants- en belastingadvieskantoor Horlings in Amsterdam. Onze vestiging in Amsterdam richt zich op het leveren van audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen als non-profit organisaties.

Je komt te werken op ons mooie kantoor in Amsterdam samen met ruim 35 audit professionals. Het getalenteerde en diverse team werkt op een informele en betrokken manier samen. Op ons kantoor in Amsterdam werken in totaal ruim 80 professionals efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van onze klanten.

Op de controleafdeling werken we in vaste teams waarbij ook gekeken wordt naar jouw voorkeur voor internationale of Nederlandstalige klanten in de profit of non-profit sector en naar jouw reistijd. Je zult vele kanten van het werk en de klant zien waarbij je niet alleen je inhoudelijke kennis zult vergroten maar ook je soft skills verder zult ontwikkelen. Voor onze klanten maak je echt het verschil!

We bieden een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief en mogelijkheden om door te groeien naar de functie van externe accountant. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het controleteam, je stuurt deze aan en bouwt deze uit. Je bent in staat het beste uit jouw team te halen en vraagt dit ook van jezelf. In jouw rol ben je inspirerend, betrokken en mensgericht.

Als manager controle ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille en de daarbij behorende activiteiten Je hebt jouw eigen relatienetwerk waarmee je veelvuldig contact onderhoudt en verder uitbouwt. Je bent een klantgerichte adviseur die nauw samenwerkt met en voor je relaties. Daarnaast acquireer je op proactieve wijze nieuwe opdrachten, waarbij je afspraken maakt over prijzen en termijnen.


Gevraagd

  • Je bent registeraccountant of hebt een vergelijkbare internationale titel (bjv. ACCA, CPA)
  • Management ervaring
  • Enthousiasme & drive
  • Vaktechnische kennis


Aanbod

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Leaseauto
  • Laptop & smartphone
&NUJIJ!
Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!


Bedrijfsomschrijving

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Personal-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in