+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Medewerker Internationaal Advocatenkantoor Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werken als Financieel Administratief Medewerker bij een Internationaal Advocatenkantoor

Heb jij affiniteit met cijfers en financiën en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lijkt het jou interessant om in een internationale en juridische context te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij dit Internationale Advocatenkantoor in Amsterdam

Dit advocatenkantoor is een grote internationale speler op juridisch gebied. Inmiddels zitten ze al meer dan 100 jaar in Nederland en leveren ze juridische diensten aan zowel nationale als internationale cliënten. Bij de juridische diensten kun je onder andere denken aan Corporate, Employment, Finance, Intellectual Property & Technology en Tax.

Binnen dit advocatenkoor bestaan er 7 praktijkgroepen. Elke praktijkgroep heeft zijn eigen aandachtsgebied zoals bijvoorbeeld Corporate, Employment, Finance, Tax, etc. Ook heeft elke praktijkgroep zijn eigen HUB. Dit is het secretariaat van de praktijkgroep en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Samen met een teamlead, secretariële medewerkers en financiële medewerkers ondersteun je de praktijkgroep. De collega's van de HUB en de praktijkgroep staan in nauw contact met elkaar en sluiten ook aan bij elkaars teamuitjes. Over het algemeen is de sfeer binnen de HUB informeel en staan collega's altijd klaar om elkaar te ondersteunen waar nodig.



Aanbod

Wat ga je doen als Financieel Administratief Medewerker?

Jij bent verantwoordelijk voor de facturatie voor jouw praktijkgroep. Jij stelt facturen op en controleert deze op de inhoud. Je draagt zorg voor de afstemming hiervan met de betrokken advocaat en je zorgt ervoor dat de facturen elke maand op tijd worden verzonden. Ook sta jij in nauw contact met de debiteurenafdeling en stuur jij reminders uit voor betaling als dat nodig mocht zijn. Bovendien onderhoud je contact met cliënten over facturatie-afspraken leg je deze afspraken vast in het systeem.

Verder ga jij:

  • Nieuwe dossiers openen, bijwerken en na afronding archiveren;
  • Ondersteuning bieden aan de collega's van jouw HUB indien nodig. In afwezigheid van hen houd jij bijvoorbeeld de mailbox bij en zorg je ervoor dat lopende zaken gewoon door kunnen gaan;
  • Overleggen bijwonen met kantoren van over de hele wereld.

Heb jij na een tijdje alle werkzaamheden helemaal onder de knie en zou je wel willen doorgroeien? Ook daar zijn eventueel mogelijkheden voor in de richting van bijvoorbeeld senior assistent of de rol van teamlead van de HUB.


Dit heb jij in huis

Jij bent minimaal mbo/hbo-geschoold en je hebt een financiële opleiding afgerond. Je hebt affiniteit met cijfers en financiën en bij voorkeur ook al enige werkervaring in de financiële administratie en/of facturatie. Heb je nu geen financiële opleiding afgerond, maar wel relevante werkervaring? Dan ben je ook meer dan welkom om te solliciteren. Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal goed en het lijkt je een mooie uitdaging om in een internationale context te gaan werken.

Verder ben jij:

  • Stressbestendig. De werkdruk kan flink oplopen en je werkt veel met deadlines. Dit schrikt jou niet af, maar motiveert je;
  • Communicatief sterk. Veel van jouw werk moet worden afgestemd met de advocaten. Jij bent niet bang hen daarop aan te spreken en daar tijd met ze voor in te plannen;
  • Enthousiast om voor 4-5 dagen aan de slag te gaan bij een groot Internationaal Advocatenkantoor!
Dit biedt het Advocatenkantoor

Jij kan per direct aan de slag als Financieel Administratief Medewerker voor 32-40 uur per week. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en relevante werkervaring, wil de organisatie samen met jou kijken naar een passend salaris.

Zie jij jezelf al werken als Financieel Administratief Medewerker? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Loes via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in