+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eemnes.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Medewerker Eemnes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Futureproof Group

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een afwisselende baan in de financiële administratie? In deze rol bij Veldwerk werk je met verschillende taken en heb je contact met veel collega's. Je belangrijkste taak is debiteurenbeheer. Je stuurt herinneringen, beantwoordt vragen en bouwt goede relaties op met klanten. Ook help je met administratieve taken. Je werkt in een team en kunt elkaars werk overnemen. Plus, je krijgt een goed salaris en een pensioenregeling. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een mooie kans en een afwisselende functie als Financieel Administratief Medewerker? Door de verschillende taken in deze rol bij ben je betrokken bij diverse processen van Veldwerk, waardoor je op allerlei manieren contact hebt met de verschillende afdelingen en collega’s in de organisatie. Kortom, een mooie positie in een dynamische organisatie!


Functie omschrijving

Doel van de functie
Als Financieel Administratief Medewerker zorg je samen met je collega’s van de afdeling Finance voor een aantal specifieke taken binnen de afdeling. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het Debiteurenbeheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van vragen die binnenkomen op de afdeling Finance. Vanuit de gezamenlijke mailbox zorg jij voor het beleggen van de vragen op de juiste plek in de afdeling. In deze functie is de Financial Controller jouw leidinggevende. 

Omschrijving van de werkzaamheden
In de rol van Financieel Administratief Medewerker focus je je op twee aandachtsgebieden:

  1. Debiteurenbeheer – je zorgt ervoor dat de processen rondom de debiteurenadministratie nóg strakker verlopen. Je beheert daarmee jouw eigen debiteurendossiers en bent verantwoordelijk voor het afsluiten ervan. Jouw taken kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het versturen van herinneringen en aanmaningen. Daarnaast behandel je mails en/of telefoontjes die gaan over correctieverzoeken. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden bouw je een goede relatie op met jouw klanten. Waar nodig overleg je met een Account- , Projectmanager of een Business Manager over de beste aanpak en uiteraard is er altijd gelegenheid hierover te sparren met de Finance Controller. Veldwerk heeft de klantrelatie hoog in het vaandel staan en jij weet die uit te dragen. 
  2. Administratieve werkzaamheden – jij zorgt op de afdeling voor de coördinatie van binnengekomen vragen, via de mail of telefonisch. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij facturatie werkzaamheden, crediteurenadministratie en/of verwerking van bankafschriften. In vakantieperiodes kunnen jullie op die manier ook elkaars werk opvangen. 
Functie eisen

Voor de functie Financieel Administratief Medewerker beschik je over de volgende eigenschappen, vaardigheden en kennis:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, met een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je vind het leuk om in teamverband te werken;
  • Je bent bekend met Excel.
Bedrijfsprofiel

Bij Veldwerk geloven we in duurzame relaties. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende ICT-oplossingen. Hoe we dat doen? Onze specialisten staan naast je, kennen je branche en jouw organisatie. Zo passen we onze diepgaande kennis zorgvuldig toe op jouw vraagstuk.

Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten realiseren we de meest dynamische oplossing voor iedere situatie. We staan garant voor beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. En last, but not least delen we onze kennis via onze Veldwerk Academie, zodat je onze oplossingen optimaal kunt gebruiken. Zo bouwen we met onze partners aan een sterke en langdurige relatie. Daarom zijn wij TRUSTED ICT PARTNER.

Visie – Wij zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.
Wij bouwen duurzame relaties. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij de best passende ICT oplossingen. Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van markleiders in combinatie met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten.

Missie – ICT Partner met een hoofdletter P!
Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders. Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelfontwikkelde producten. Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, duurzame partnerschappen en dynamische oplossingen.


Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod:

Werken bij Veldwerk betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit drie kantoren, in Eemnes, Heteren en Amsterdam. Onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 20 - 24 uur per week, een goede work-life balance en een passend salaris bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast hebben wij een mooi concurrerend pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreide pensioenregeling en een bonusplan.

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan op de solliciteer button! Of Neem voor meer info contact op met Marsha Basseluer: 06-57796418

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in