+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Telefonisch Waardeadviseur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw parttime rol in een boeiende functie als Klantenadviseur

Tijdens de inwerkperiode krijg jij als parttime klantenadviseur de kans om te leren hoe je aan de hand van een belscript en ons digitale taxatieprogramma telefonische waarderingen kunt uitvoeren voor onze klanten. Het mooie is: het gaat hier niet om koude acquisitie. Je neemt contact op met bestaande klanten en werkt samen met hen, gebruikmakend van onze tools en kennis, om de waarde van hun bezittingen vast te stellen. Deze rol is niet alleen inhoudelijk interessant, maar geeft je ook de mogelijkheid om een heel ander perspectief op de stad en haar activa te ontwikkelen.

Wat ga je doen in deze functie:

  • Inwerkperiode: Leer de fijne kneepjes van het vak en de procedures tijdens de inwerkperiode.
  • Telefonische waarderingen: Voer telefonische waarderingen uit met behulp van een belscript en ons digitale taxatieprogramma.
  • Bestaande klanten benaderen: Neem voor meer info contact op met bestaande klanten en werk samen met hen om de waarde van hun bezittingen te bepalen.
  • Inhoudelijk interessant werk: Ontdek de interessante wereld van prijsbepalingen, variërend van broodbakmachines tot de opstalkosten van een kleine kapperszaak.
  • Verandering van perspectief: Ontwikkel een nieuwe kijk op de stad en haar diversiteit aan bezittingen, waardoor je met een frisse blik door de straten loopt.

Deze functie biedt niet alleen de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om kennis op te doen over uiteenlopende bedrijfsactiva. Met deze boeiende rol ben jij een belangrijke schakel in het vaststellen van de waarde van bezittingen voor onze klanten.

Het team

Het team van klantenadviseurs bestaat uit 5 collega’s. Na de inwerkperiode die op kantoor plaatsvindt, mag je zelfstandig vanuit huis werken en kun in principe alles digitaal afstemmen met je collega’s. Je hebt één vaste werkdag per week, de overige uren kun je flexibel inzetten, maar wel met een vast rooster. Team overleggen zijn in principe via videobellen en een keer per maand op kantoor. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar dat je daarnaast ook goed kunt samenwerken. Iedere dag bepaal je de juiste prioriteiten om zo de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag is hetzelfde en flexibiliteit is dan ook belangrijk.



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar jou als parttime klantenadviseur die niet alleen communicatief sterk is en beschikt over een scherp analytisch vermogen, maar ook iemand die gepassioneerd is over vastgoed. Ben jij bedreven in het voeren van telefonische gesprekken en gedreven om uitstekende resultaten neer te zetten? Bij ons is het essentieel dat je veel energie hebt, stevig in je schoenen staat, en last but not least, een goed gevoel voor humor hebt. Als jij tijdens een gesprek kunt laten zien dat je deze eigenschappen bezit, dan ben jij absoluut de persoon die wij zoeken!

Wat we belangrijk vinden:

  • Communicatieve vaardigheden: Sterke communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor het voeren van effectieve telefonische gesprekken.
  • Analytisch vermogen: Een scherp analytisch vermogen om informatie te interpreteren en waardevolle inzichten te genereren.
  • Interesse in vastgoed: Een oprechte interesse in vastgoed en de bereidheid om kennis op te doen op dit gebied.
  • Resultaatgerichtheid: Gedrevenheid om uitstekende resultaten te behalen en je werk op een hoog niveau uit te voeren.
  • Humor en teamspirit: Een goed gevoel voor humor, want bij ons staat gezelligheid hoog in het vaandel. We zoeken een teamspeler die bijdraagt aan de positieve sfeer in ons team.

Als jij kunt aantonen dat je deze kenmerken bezit en ons kunt overtuigen van jouw geschiktheid tijdens een gesprek, dan ben jij precies degene die wij graag verwelkomen in ons team!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg jij als parttime klantenadviseur de vrijheid om je eigen rooster samen te stellen, waardoor je parttime vanuit huis kunt werken en dit werk gemakkelijk kunt combineren met andere verplichtingen. Daarnaast bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibel rooster: De mogelijkheid om je eigen rooster in te richten, waardoor je werk en andere verplichtingen moeiteloos kunt combineren.
  • Parttime werk vanuit huis: Een parttime functie waarbij je vanuit huis kunt werken, wat flexibiliteit en comfort in je werkritme brengt.
  • Competitief salaris: Een bruto maandsalaris van € 2.300- € 3.000,- op fulltime basis, afhankelijk van je relevante werkervaring.
  • Stabiliteit: Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, waardoor je op lange termijn bij ons kunt blijven groeien.
  • Groei en ontwikkeling: Mogelijkheden voor goede ontwikkeling binnen de organisatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in