+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Persoonlijk Adviseur SNS Bank Beverwijk, IJmuiden en Castricum Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SNS Bank Beverwijk, IJmuiden en Castricum

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
SNS Bank Beverwijk, IJmuiden en Castricum

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij SNS, de vierde bank van Nederland, maak je echt het verschil. Je bent meer dan een medewerker; je helpt mee om bankieren normaal en begrijpelijk te maken. Als Persoonlijk Adviseur ben je het gezicht van SNS en zorg je voor klanten in de winkel en aan de telefoon. Je deelt ideeën, toont lef en helpt klanten op een verrassende manier. Dit is jouw kans om bij te dragen aan vernieuwing in de bankenwereld. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving
Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je ideeën en verleg grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.
Functieomschrijving
Bij SNS beantwoord je niet alleen vragen, maar bied je onze klant een verrassende service
Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. Geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken en blijven daarom fysiek bereikbaar. Mede daardoor zoeken wij een Persoonlijk Adviseur voor in onze winkel in Beverwijk, IJmuiden en in onze nieuw te openen winkel in Castricum (locatie wisselt door roosterplanning) .
We zoeken een Persoonlijk Adviseur die met veel enthousiasme en energie aan deze missie bij wil dragen.
Wat ga je doen?
Als Persoonlijk Adviseur ben je als gastheer/gastvrouw hèt gezicht van SNS in jouw winkel.
Je beantwoordt vragen van klanten, hetzij in de winkel of telefonisch en adviseert over producten en dienstverlening van SNS. Daarnaast benader je (potentiele) klanten actief via de telefoon. Je bent creatief in het bedenken van acties om nieuwe klanten aan te trekken. Bij complexe financiële vraagstukken verwijs je de klant door naar de financieel adviseur. Door jouw enthousiasme ben je in staat om klanten te verrassen en voor lange termijn aan SNS te verbinden.
Het werk als Persoonlijk Adviseur bij SNS is echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Gevraagd

Functie-eisen
Wat wij van jou vragen?
· MBO werk- en denkniveau
· Diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier is een must*
· Bereidheid om in de toekomst WFT Hypotheken en WFT Vermogen te behalen
· Flexibiliteit t.a.v. werken op zaterdag (gemiddeld één zaterdag per maand)
· Ervaring met direct klantcontact
· Je woont in (de directe omgeving van) Castricum, Beverwijk of IJmuiden
*We kunnen alleen sollicitaties in behandeling nemen indien je over de vereiste WFT certificeringen beschikt en deze kunt aantonen of bereid bent om deze voor de start te behalen.
Competenties
Je kunt goed zelfstandig werken en pakt zaken pro-actief op. Je vind het leuk om klanten te informeren over onze producten en diensten en door je servicegerichtheid weet je klanten een goed gevoel te geven over SNS.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Heel concreet: een leuke baan, veel klantcontact, ruimte tot creativiteit, ontwikkelmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant.
We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?
* Dit betreft een functie voor 32 tot 36 uur
Contactinfo:
Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem voor meer info contact op met Bram Tol
Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
Contractduur 6-12 maanden
Salaris: €2.100,00 - €2.600,00 per maand
Rooster:
  • Dagdienst
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
Soorten aanvullende vergoedingen:
  • Vakantiegeld
Werklocatie: Fysiek

Salaris

€ 2.500 p/m
Obv 36 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in