+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

ANIOS | Traineeship Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.942 - € 5.939 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Als beginnend arts wil jij maar één ding: leren van de experts. BKV biedt jou een gegarandeerde werkplek, goede begeleiding op de werkvloer, professionele coaching én een persoonlijk opleidingsbudget.


Jouw nieuwe baan

Je geneeskunde-studie afgerond en wat nu? Met net een diploma op zak kun je kiezen uit diverse specialistische vervolgopleidingen. Een keuze maken is hierdoor lastig maar een goede voorbereiding op een specialistische vervolgopleiding is wel belangrijk. Daarom heeft BKV voor jou een Traineeship ontwikkeld, waarbij je als basisarts in de volle breedte kunt ontwikkelen en ontdekken waar jouw hart ligt. Wat dacht je bijvoorbeeld om aan de slag te gaan binnen de ouderenzorg!

Ouderenzorg is nooit simpel en standaard, bovendien neemt het aantal ouderen snel toe. Jij krijgt veel te maken met diverse ziektebeelden die tegelijkertijd spelen. Daardoor loop je bijna dagelijks tegen complexere situaties aan wat jouw werk afwisselend en noodzakelijk maakt. Er is minder hiërarchie dan in de “witte jassen wereld”, de supervisie is laagdrempelig en er is een fijne sfeer.

De diensten worden ervaren als minder slopend dan in het ziekenhuis. Je bent hier vooral een duizendpoot. Je kijkt naar de hele mens en niet naar één lichamelijke klacht. Iemands welzijn staat voorop, heel belangrijk voor ouderen. Ook is de ouderenzorg enorm in ontwikkeling op het gebied van zorgtechnologie of de zorg rondom de complexe (dementie)zorg. 

Wil je weten wat een Medical Traineeship jou oplevert? Luister dan naar deze podcast!


Jouw nieuwe werkplek

Wat maakt deze vacature zo bijzonder? BKV regelt een passende werkplek in jouw regio. Je gaat als basisarts werken, zonder dat je je hoeft te profileren als dé potentiële AIOS. Wij zeggen hoe het zit: namelijk dat je relevante werkervaring op komt doen. Je wordt goed ingewerkt door een bevlogen collega-arts. Dat borgen wij in meerdere evaluatiegesprekken die wij samen voeren op de werkplek. 

Op individueel vlak wordt er goed gekeken naar jouw ontwikkeling. Waar zou je heen willen? Wil je verder in de breedte ontwikkelen of vakinhoudelijk? Ontdek in de praktijk waar jouw talenten en interesses liggen. Deze vacature staat uit in regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Zit jouw gewenste regio er niet tussen? Geen zorgen! Het Medical Traineeship is namelijk in heel Nederland te volgen. Neem gerust contact op met Femke en geef jouw voorkeur aan haar door.


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Niemand klaagt over alle vlieguren die gemaakt moeten worden om ergens specialist in te worden. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen om een échte Medical Trainee te zijn, is het volgende:

Jij...

  • stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig;
  • deelt graag kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten;
  • denkt graag buiten de gebaande paden.
Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV van 1 of 2 jaar. Ook kies je zelf wanneer je fulltime werkt en wanneer jij je wilt focussen op ontwikkelcomponenten. Wij maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen. Voel je vrij om je loopbaan en ambities met ons te bespreken. Heb je andere opties die je wilt voorleggen? Alles kan. Iedere Medical Trainee is voor ons uniek.

Als professional ontwikkel je jezelf voortdurend. Je bent trots op je ervaringen en bekwaamheden en je wilt dit goed op orde hebben. Veilig, geregistreerd én gevalideerd, zodat jouw ontwikkeling als rode draad door je carrière loopt.

Daarom krijg jij als je start op deze functie een persoonlijk Iprove account. Dé handige en digitale tool voor jouw professionele ontwikkeling mét aandacht voor ‘soft skills’.  

Deze vacature staat landelijk uit.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in