+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker planning bij Acolad (vertaal- en vertolkingsbranche) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Werken als planner bij Acolad Vertalingsdiensten

Ben jij een goede planner en houd jij altijd het overzicht? Vind jij het leuk om mensen telefonisch te woord te staan en hen te informeren? Hou je er daarnaast van om te werken in een Internationale setting met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en collega's? Dan is deze tijdelijke vacature misschien wel wat jij zoekt. Lees snel verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij Acolad

Acolad is een Internationale organisatie die in meer dan 25 landen actief is als organisatie die vertalingsdiensten levert. Je komt te werken in een multiculturele organisatie met wereldwijd 20.000 taalexperts in dienst. Het kantoor in Nederland bevindt zich in Amstelveen en is ook goed bereikbaar met het OV.

Je komt te werken in een klein team met jouw collega-planners. Het team wordt aangestuurd door twee managers die voorheen ook hebben gewerkt als planner waardoor zij zich goed kunnen inleven in jouw werk. De sfeer op kantoor is informeel en hartelijk en hybride werken is in overleg mogelijk.



Aanbod

Wat ga je doen als planner?

Bij Acolad worden vertaling- en vertolkingsdiensten geleverd aan allerlei opdrachtgevers waaronder overheden. Stel je voor dat een gemeente een tolk nodig heeft bij een gesprek tussen een medewerker en een inwoner van de betreffende gemeente. Als medewerker planning koppel jij deze tolk aan de juiste opdracht. Hierin heb je telefonisch contact met zowel de opdrachtgever als de beschikbare tolk en zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de afspraak, tijd en locatie. Je gebruikt hierbij een planningsysteem wat je helpt om het overzicht te bewaren.

Je bent een belangrijke schakel voor het bedrijf aangezien je verantwoordelijk bent voor het correct inplannen van een tolk bij de juiste opdracht. Soms spelen hier onvoorziene omstandigheden waardoor een vertaler op het laatste moment niet bij een opdracht aanwezig kan zijn. Op dat moment schakel jij direct door naar een vervangende tolk of zorg je dat de opdrachtgever juist en volledig wordt geïnformeerd.


Dit heb jij in huis

Je houdt ervan om veel in contact te zijn met mensen en je bent in staat mensen correct en volledig van informatie te voorzien. Je hebt daarnaast oplossend vermogen en je bent in staat om digitale systemen snel onder de knie te krijgen.

Concreet heb jij:

  • Minimaal MBO werk- en/of denkniveau;
  • Enige ervaring als planner is een pré;
  • Vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal (de voertaal bij Acolad is Engels);
  • Geïnteresseerd in talen, vertalingsdiensten en het werken in een Internationale context.
Dit biedt Acolad

Jij kan per direct aan de slag als planner voor 24 uur per week en een periode van 4 maanden. Het salaris dat bij deze functie hoort is minimaal €2500 en maximaal €2600 bruto per maand op fulltime basis. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband van 4 maanden, ter overname van iemand die met zwangerschapsverlof gaat.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als planner bij Acolad? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Jordy via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in