+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Consultant / Accountmanager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Voor onze locatie aan de Herengracht te Amsterdam zoeken wij een creatieve, doortastende, managing consultant met lef. Werken bij Headhuntersteam is een mooie vervolg stap in je carrière. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd bureau, dat zich al sinds 1998 bezighoudt met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen. We maken scherpe analyses van ambities en personele vraagstukken en hebben een effectieve marktgerichte werkwijze.


Bedrijfscultuur

Headhuntersteam is een dynamische en informele organisatie. Onze organisatie kan worden gekenmerkt als betrokken, kritisch en proactief. Kenmerken die zich vertalen in: serieuze interesse in mensen, scherpe analyse in ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers en 'last but not least' een snelle effectieve marktgerichte werkwijze.

Als (junior) consultant / accountmanager voor het vakgebied techniek bevind je je onder de vleugels van onze manager en samen met ons team aan je persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons kantoor in Amsterdam. Geleidelijk aan leren we je het vak. Hoe werf je talent? Hoe bouw je een eigen klantenkring en netwerk op? Jij bent het gezicht naar onze klanten en kandidaten. Als (junior) consultant / accountmanager draag jij de verantwoordelijk voor onze dienstverlening en positionering in de markt. 
Binnen je eigen vakgebied weet jij vanuit je inhoudelijke expertise onze bestaande relaties te onderhouden en bouw je actief ons gezamenlijk netwerk verder uit.

In het beheer en de uitbreiding van je vakgebied biedt jij klanten passende oplossingen bij de inzet van interim professionals of werk je aan de invulling van werving & selectie trajecten voor de structurele invulling van personele vraagstukken. Dit vraagt om een uitstekend oog voor kwaliteit en een pro actieve benaderingswijze. In de gesprekken met klanten gebruik jij je communicatieve en advies vaardigheden om personele vraagstukken tot in de essentie te analyseren. 

Daarnaast voer je zelfstandig selectiegesprekken met sollicitanten om tot juiste beoordelingen te komen. Luister jij naar de ambities van onze kandidaten, doorzie je de potentie en vertaal je dit naar passende uitdagingen.  Door te investeren in zowel de sollicitant als opdrachtgever weet jij de perfecte match tot stand te brengen. Intensief contact met de door jouw opgebouwde relaties vind je vanzelfsprekend en aangenaam. Je weet wekelijkse doelstellingen goed te formuleren zodat je de dagen goed kan plannen en uitvoeren. Werken bij Headhuntersteam betekent onderdeel zijn van een team van professionals waarin ruimte wordt geboden voor ondernemerschap, kennisdeling en een verantwoordelijkheid voor een eigen vakdiscipline. 

De consultants werving & selectie en detachering binnen Headhuntersteam kennen een veelzijdige rol. Een term binnen het recruitment vak is “360 Consultant”. Hiermee wordt bedoeld dat een werknemer het gehele bemiddelingsproces beheert. Van het zoeken, interviewen en voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers tot het benaderen, bezoeken en uitzetten van vacatures voor opdrachtgevers. De marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Anderzijds biedt deze rol een enorme diversiteit aan mogelijkheden je vaardigheden verder te ontwikkelen. 

De focus van onze consultants werving & selectie en detachering ligt niet alleen op de realisatie van new business maar met name op het op- en uitbouwen en waarborgen van lange termijn relaties.


Functie eisen

Dit is de perfecte rol voor (junior) professionals die graag zelfstandig werken en ondernemend van aard zijn maar ook onderdeel willen zijn van een team. Kortom: Houd jij van uitdaging en denk jij succesvol te worden binnen een hectische arbeidsmarkt? Solliciteer op deze vacature en overtuig ons van jouw kunnen!

Heb je nog aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Wat vragen wij? 
- Bij voorkeur beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding 
- Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of heb je enige werkervaring opgedaan in een sales of dienstverlenende organisatie dan helpt dit in het maken van je eerste stappen binnen ons vak. 

Competenties: 
- Enthousiast
- Pro actief
- Dienstverlenend
- Gedreven

Wat hebben wij je te bieden? 
Je mag bij Headhuntersteam rekenen op een baan waarin veel vrijheid en ruimte wordt geboden voor eigen inbreng. Je bent onderdeel van een jong en inspirerend team. Een team wat graag samenwerkt, elkaar helpt bij tegenslagen en successen gezamenlijk viert. Naast onze consultansdagen, feestjes en vrijdagmiddagborrels investeren wij graag in je eigen ontwikkeling. Want werken bij Headhuntersteam betekent tevens jezelf verder ontwikkelen in je loopbaan. Hiervoor faciliteren wij jaarlijks trainingen en ondersteunen wij je in eventuele opleidingen. 
- Een uitdagende en verantwoordelijke positie voor 32- 40 uur per week.
- Een bruto salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
- Een uitstekend bonusregeling 
- Een contract voor onbepaalde tijd
- Een uitermate gevarieerde baan met voldoende ruimte jezelf verder te ontwikkelen en 
  door te groeien naar senior consultant of vestigingsmanager
- Jaarlijkse trainingen 
- Een eigen opleidingsbudget
- Jaarlijkse uitjes en een stedentrip naar het buitenland
- Een abonnement bij een sportschool naar keuze
- Een prettige werksfeer waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en gezamenlijke 
  kennisdeling met collega’s

Nieuwsgierig of overtuigd? 
Hebben we je nog niet overtuigd maar ben je wel nieuwsgierig of werken bij Headhuntersteam een juiste stap is? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze organisatie en de eventuele uitdaging die wij je te bieden hebben. Ben je inmiddels enthousiast geraakt en kom je graag met ons in gesprek? We kunnen niet wachten op je reactie en drinken graag een bak koffie met je om elkaar beter te leren kennen. 

Voor meer informatie neem je contact op met Yoeri Claassen. Yoeri is bereikbaar op 020 - 638 27 28. Je CV en een korte motivatie kan je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in