+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Adviseur Duurzame Energietechniek - Scholengroep Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze uitdagende rol ben je de drijvende kracht achter de verduurzaming van een netwerk van complexe locaties. Je analyseert technische aspecten, identificeert verbetermogelijkheden, en ontwikkelt en implementeert plannen om de locaties toekomstbestendig te maken. Je inzichten leiden tot efficiëntere installaties, duurzame energiebronnen, en mogelijk zelfs nieuwbouwprojecten. Je bent niet alleen adviseur, maar ook projectmanager, en zorgt ervoor dat alle assets optimaal blijven functioneren. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol neem jij het voortouw om alle moderne maar complexe locaties, zo'n 20 in totaal, toekomstig bestendig te maken en te houden. Met jouw technische know-how analyseer je de huidige status van bijvoorbeeld het energieverbruik, waar verbeteringen mogelijk zijn, hoe dit te doen en vervolgens zorg je er ook voor dat er projectmatig plannen worden opgesteld en ontwikkeld om een verduurzamingsslag te maken.

Oplossingen vind je bijvoorbeeld in een efficiëntere inzet of aanpassing van huidige installaties of wellicht complete vervanging/vernieuwing. Inzet van duurzame energiebronnen, bouwtechnische aanpassingen of complete nieuwbouw.

Binnen jouw rol ben je niet alleen de technisch adviseur maar ben je ook de projectmanager om naar een haalbare uitvoering  te komen.

Naast deze taken ben jij tevens verantwoordelijk dat alle bestaande assets optimaal blijven functioneren, beheert en onderhouden worden.



Gevraagd

Je hebt kennis en ervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een (grotere) installateur, een installatietechnisch adviesbureau of aanverwamnte sector. Daarnaast:

  • Minimaal HBO technisch opgeleid, bij voorkeur richting werktuigbouw, installatietechniek / energietechniek
  • Aantoonbare ervaring in het adviseren, opzetten en leiden van technische projecten gericht op duurzaamheid
  •  Analytisch zeer vaardig
  • Je bent een teamspeler, samen komen we verder
  • Je werkt planmatig en gestructureerd
  • Organisatorisch en communicatief zeer vaardig
  • Je levert graag een maatschappelijke bijdrage, onze kinderen zijn de toekomst!


Aanbod

Om te beginnen biedt deze rol je maar liefst 10 weken vrijaf! Maar vooral ook de kans om jouw kennis en expertise in te zetten om die echte bijdrage aan onze toekomst te leveren. Werken voor deze scholengroep met een grote impact op de omgeving geeft echt veel voldoening. Daar hoort een beloning bij die zal liggen tussen € 4500,- tot maximaal € 5800,- bruto per maand. Daarnaast een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je met slimme technische aanpassingen (school-)gebouwen verder kan verduurzamen, energieverbruik kan reduceren en toekomstbestendig kan maken?

Kan jij vanuit een breed gedragen visie dit vertalen naar een helder en haalbaar stappenplan en weet je dit als projectmanager ook naar een uitvoering te brengen en te begeleiden? Dan is dit een hele gave uitdaging binnen een moderne internationale scholengroep met een hoge maatschappelijke waarde!

Wil jij er ook toe doen en op de koop toe ook nog eens 10 weken per jaar vrij? Waar wacht je nog op? Reageer dus snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in