+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Account Manager bij BeSocialised Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BeSocialised

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

BeSocialised, een bekend marketingbureau, zoekt een enthousiaste Account Manager. Jouw taak is klanten te helpen en te zorgen dat ze goed starten met onze diensten. Je werkt samen met klanten en ons team, zorgt voor duidelijke communicatie en dat alles op tijd klaar is. Je helpt klanten met hun doelen en zorgt dat ze blij zijn met wat we doen. Dit is een kans om deel uit te maken van een succesvol team en echt impact te maken. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben Jij De Specialist Die Wij Zoeken?
BeSocialised, een toonaangevend marketingbureau gespecialiseerd in leadgeneratie, is op zoek naar een geboren Account Manager met een ongekende passie om onze klanten aan te sluiten op de systemen. Onze missie is onze klanten helpen hun doelen niet alleen te bereiken maar ook te overtreffen. Met bewezen resultaten en een effectieve aanpak hebben we ons gevestigd als een sleutelspeler in de branche. Nu zijn we op zoek naar een Top Account Manager die ons team komt versterken.

Wat Ga Je Doen?
Als Top Onboarding Specialist bij BeSocialised speel je een cruciale rol de stap naar de uitvoering van onze diensten. Je bent de sleutel in het proces van aanvang. Je sluit onze klanten met succes aan door:
  • Klantencontact: Je ondersteunt de klant bij onboarding, verzamelt alle benodigde informatie voor de uitvoering van werkzaamheden en coördineert dit binnen de juiste afdelingen van het bedrijf.
  • Creatief meedenken: Samen met de klant ga je de creatieve uitdaging aan en begeleid je hen bij het vormgeven van de dienst die zij bij BeSocialised afnemen.
  • Aanspreekpunt: Als contactpersoon voor onze klanten fungeer je als schakel tussen hen en ons team, waarbij je zorgt voor heldere communicatie en het doorgeven van relevante informatie.
  • Samenwerking met onze afdelingen: Je werkt nauw samen met het mediateam, copywriters en designers. Onder jouw leiding zorg je ervoor dat alle benodigde materialen tijdig bij de klant worden afgeleverd.
  • Resultaatgerichte prestaties: Met een sterke focus op het behalen van resultaten voor onze klanten draag je direct bij aan de groei en het succes van BeSocialised.


Gevraagd

Wat Maakt Jou De Ideale Kandidaat?
  • Affiniteit met Account Management: Met bewezen ervaring als Account Manager en een natuurlijke sociale vaardigheid ben je gedreven door resultaten en zie je elke klant als een nieuwe uitdaging.
  • Prestatiegericht: Jouw ongeëvenaarde drive motiveert je om altijd naar het beste te streven en ambitieuze doelen te stellen.
  • Zelfmotivatie en Resultaatgerichtheid: Je houdt je ogen gericht op het doel, zelfs wanneer de weg ernaartoe uitdagend is.
  • Communicatieve Vaardigheden: Met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden weet je boodschappen effectief over te brengen.
  • Leergierigheid: Een onstilbare honger naar kennis en persoonlijke ontwikkeling drijft je om voortdurend je vaardigheden te verbeteren en te groeien in je rol.


Aanbod

Wat Bieden Wij?
  • Marktconform salaris: Geniet van een marktconform salaris en ontvang een eindejaarsbonus bij het behalen van onze bedrijfsresultaten.
  • Flexibiliteit: Profiteer van de mogelijkheid om op afstand te werken, zodat je kunt werken waar je het meest productief bent.
  • Een Dynamisch Team: Wordt onderdeel van een team van toppers, gedreven door passie voor hun werk en een gemeenschappelijk doel.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Maak gebruik van de gelegenheid om door te groeien en eventueel cursussen te volgen.
Over BeSocialised
Wij zijn een resultaat gedreven marketingbureau met een specialisatie in leadgeneratie. Onze missie is simpel: klanten helpen hun doelen niet alleen te bereiken, maar te overtreffen. Door de jaren heen hebben we consequent bewezen resultaten geleverd, en we zijn op zoek naar een Top Closer die ons kan helpen deze traditie voort te zetten.

Sluit Je Aan Bij Ons Team
Wil jij bijdragen aan het succes van het beste marketingbureau binnen de sector en je verder ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij het verschil kunt maken in ons team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in