+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Parttime Controller - Onderzoeksinstituut Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 30 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatief onderzoek naar de Nederlandse geschiedenis, cultuur, en meer, door deel uit te maken van de Finance & Control afdeling die financiële ondersteuning biedt aan vijf vooraanstaande instituten. Jouw rol omvat het veiligstellen en beheren van subsidies, het opstellen van begrotingen, en het beheren van projectplanning, -budgetten en -rapportages. Een unieke kans om bij te dragen aan baanbrekende projecten. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

De Finance & Control afdeling waar je deel van uitmaakt  werkt voor 5 verschillende instituten die innovatief onderzoek verrichten op het gebied van de Nederlandse geschiedenis en cultuur, etnologie, literatuur, filosofie etcetera. Zij bezitten een enorm archief met documentatie op al deze onderwerpen. De financiëring voor deze onderzoeksprojecten zijn meestal afkomstig uit nationale en internationale subsidies. 
Je voornaamste werkzaamheden:

  • Je gaat helpen subsidies binnen te halen en je zorgt dat dit verantwoord wordt besteed, het opstellen van begrotingen hiervoor
  • Je bewaakt de planning en voortgang van projecten
  • Je bewaakt de budgetten en schakelt hierover met de onderzoeksteams
  • Je zet een goede projectadministratie (waaronder tijdregistratie) op
  • Je rapporteert over kosten, prognoses, budgetten en afwijkingen hiervan
  • Je zet financiële projectrapportages op voor subsidiegevers en begeleidt accountantscontroles


Gevraagd

  • HBO werk en denkniveau
  • Ervaring binnen (project) control dus met projectfinancieringen/subsidies
  • Goede excel skills
  • Goede beheersing van de Engelse taal


Aanbod

De functie is voor 28/30 uur per week maar kan ook voor 32 uur indien dit je voorkeur is. Het salaris is afhankelijk van je achtergrond maar gaat tot maximaal 5000,- obv 38 uur, exclusief vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Daarbij heb je 29 vakantiedagen obv 38 uur (fulltime). Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, thuiswerk- en internet vergoeding en een pensioen bij ABP waarvan de werkgever 2/3 bijdraagt. 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Als Controller bij deze organisatie zul je werken voor 5 onderzoeksinstituten en ben je degene die inzicht geeft in de subsidiestromen, projectkosten- en budgetten en je rapporteert hierover naar subsidiegevers, maar ook intern. Een brede rol die gaat van financieel advies bij projectaanvragen tot de verslaglegging hiervan en de accountantscontrole. 

Jij zorgt voor financiële grip op de projecten, zodat de onderzoekers zich kunnen richten op de inhoud van de onderzoeken. Een gave functie in een informeel en gedreven team van collega's in hartje Amsterdam. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in