+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Startersfunctie IT Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van IT zonder de noodzaak om je direct vast te leggen op een specifieke functie. Verken en ontdek je voorkeur als functioneel beheerder, junior applicatiebeheerder, junior informatiemanager of trainer. The New Crew biedt een unieke kans om je affiniteit voor IT verder te ontwikkelen, met een persoonlijk ontwikkelprogramma, uitgebreide training en begeleiding. Ontdek je passie en groei door binnen een omgeving. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Met jouw affiniteit voor de wereld van IT ben je enthousiast om aan de slag te gaan. De mogelijkheden liggen nog open en je wilt graag een verdiepingsslag maken. Tegelijkertijd ben je nog niet zeker in welke richting dit precies is. Je wilt deze affiniteit verder uitdiepen, verkennen en onderzoeken welke van deze rollen het beste bij jou past!

  • Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van IT-systemen, met de nadruk op de functionele aspecten. Je vertaalt de wensen en behoeften van gebruikers naar concrete functionele specificaties voor softwareapplicaties.
  • Als junior applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het implementeren en ondersteunen van essentiële systemen in de zorgsector, zoals applicaties voor laboratoria of apotheken.
  • Als junior informatiemanager geef je advies en coördineer je de optimalisatie van werkplekken, bijvoorbeeld op de intensive care of operatiekamer.
  • Als trainer zorg je ervoor dat collega's de nieuwe software begrijpen en ermee kunnen werken.

Gaandeweg in het sollicitatieproces komen wij er samen achter welke van deze richtingen goed aan sluit op jouw ambities. Vanuit The New Crew zijn we vervolgens nauw betrokken in je proces en bieden we daarbij training en begeleiding. Binnen de organisatie loop je mee met ervaren collega's en krijg je een grondige uitleg voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Twijfel je om welke reden dan ook? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag je vragen en help je ontdekken of je affiniteit hebt met een van de vele IT-functies die wij bij The New Crew aanbieden, waar je je kunt doorontwikkelen in diverse richtingen.

  • Een startsalaris tussen €2.700 - €3.100
  • Een jaarcontract voor 32 tot 40 uur
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma t.w.v. €5.200
  • Reiskostenvergoeding: 23 cent per km en OV = 100% vergoed
  • 8% vakantiegeld en minimaal €125 per maand voor trainingsdagen
  • Een persoonlijke Trainer/coach
  • Een kickstart van jouw IT carrière incl doorgroeimogelijkheden

Als enthousiaste hbo- of wo-starter ben je vastbesloten om je passie voor IT in te zetten in je professionele leven. Je hebt de ambitie om je carrière uit te bouwen in diverse vakgebieden, zoals functioneel beheer, applicatiebeheer of binnen informatiemanagement. Welke van deze richtingen het ook wordt, de volgende competenties sluiten direct aan bij jou:

  • Je bent een verbinder. In de IT staan de wensen en behoeften van eindgebruikers centraal. Jij vertaalt deze helder naar de IT-afdeling of externe leveranciers.
  • Je bent een optimalisator. Jouw frisse blik laat zien waar processen vernieuwd en verbeterd kunnen worden. Je werkt aan documenten, procedures en richtlijnen voor IT-systemen.
  • Je bent een analist. Je onderzoekt waar problemen ontstaan en bedenkt passende oplossingen. Daarnaast assisteer je bij de installatie, configuratie en het onderhoud van hardware, software en netwerkinfrastructuren.
  • Je bent een beheerder. Je zorgt ervoor dat alles op de achtergrond soepel verloopt, waardoor je collega's meer tijd hebben voor patiënten en burgers.

Studies zoals: Medische Informatiekunde (MIK), ICT, Informatica, Applicatie Specialist,Netwerkbeheer of ICT Service Management zijn gewenst, maar aantoonbare praktijkervaring/ affiniteit met ICT-ontwikkelingen vinden we minstens zo waardevol!



Twijfel je? Neem toch maar even contact met mij op. Ik neem alles graag nog even rustig met je door en beantwoord jouw vragen.

Klaarstaan voor anderen. Dat is jouw ding. Geen zorgopleiding en toch werken in een ziekenhuis of zorginstelling? Geen probleem. Welke richting? Dat is afhankelijk van jouw talenten en ambities. Schrijf je in. Samen kijken we naar de beste vacature-match!

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus! **algemene voorwaarden zijn van toepassing

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in