+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Bedrijfsautomonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Als bedrijfsautomonteur ben je heel belangrijk voor ons. Je zorgt dat trucks perfect werken. Je werkt in Amsterdam bij een dealer van een topmerk. We vinden een goede sfeer en kwaliteit heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel te leren en te groeien. We bieden ook speciale extra's, zoals een mooie toeslag en warme maaltijden als je soms 's avonds of op zaterdag werkt. Plus, je werkt met leuke collega's. Dit is een super kans als je van techniek houdt en graag in een team werkt. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als bedrijfsautomonteur bij ons ben jij de motor achter de technische service en de sleutel tot het succes van de klanten. Wij zijn daarom op zoek naar een toegewijde en bekwame Bedrijfsautomonteur in Amsterdam en omgeving die klaar is om deel uit te maken van een gepassioneerd team. Met jouw toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid vorm jij een belangrijke schakel. Dus reageer zeker op deze vacature, indien we je interesse hebben gewekt!


Waar ga je werken?

Jouw toekomstige werkgever is officieel dealer van een zeer succesvol en vooruitstrevend bedrijfswagenmerk. Een kwaliteitsmerk met passie! De organisatie heeft een informele, collegiale en professionele werkmentaliteit. Kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in materialen en trainingen. Zij hebben meer vestigingen over Nederland verspreid, maar jouw werklocatie zal Amsterdam worden.


Wat ga je doen?

In de functie van bedrijfsautomonteur is het jouw taak om met name trucks in topconditie de werkplaats uit te laten rijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses en repareert bedrijfswagens. Daarnaast begeleid je ook medewerkers/leerlingen en ben jij ook het gezicht van de werkplaats. Eigen initiatief is meer dan welkom en wordt zelfs aangemoedigd. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden, kortom lekker allround, als je wilt!In de functie van bedrijfsautotechnicus in Veenendaal is het jouw taak om met name trucks in topconditie de werkplaats uit te laten rijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses en repareert bedrijfswagens. Daarnaast begeleid je ook medewerkers/leerlingen en ben jij ook het gezicht van de werkplaats. Eigen initiatief is meer dan welkom en wordt zelfs aangemoedigd. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden, kortom lekker allround, als je wilt!


Wat verwachten wij van jou?

Passen (nog) niet alle onderstaande punten bij jou, maar heb je wel interesse? Reageer dan evengoed!

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo Bedrijfs-, Auto- of Motorvoertuigtechniek, maar ook zonder een opleiding, maar met ervaring ben je zeker welkom om te solliciteren.
  • Je hebt ervaring als bedrijfsautomonteur, maar motivatie en twee rechter handen zijn belangrijker.
  • Je kunt uitstekend prioriteiten stellen, bent stressbestendig, enthousiast en service- en klantgericht. 
  • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • Tot slot ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Neem contact met mij op (Petra Oudhuis) via telefoon of WhatsApp op nummer 06-43066771 of via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. bij vragen of juist om te solliciteren!


Wat kun je van ons verwachten

Je krijgt een hele leuke baan bij een mooie werkgever, maar het volgende krijg je er ook bij:

  • Een salaris tussen € 2.700,- en € 3.700,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en daarnaast draai je mee met de avond- en zaterdagdienst indien van toepassing, hier staat uiteraard een mooie toeslag tegenover en ook een warme maaltijd.
  • Zeer ervaren en professionele collega's met een gezellige en informele werksfeer.
  • Een baan voor de lange termijn, bij een gezonde en stabiele organisatie met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Er worden voldoende ontwikkelmogelijkheden geboden, ook via de eigen academie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in