+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Assistent Horecamanager Amstel1 Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hey manager to be! Wil je werken in een plek waar service en gastvrijheid belangrijk zijn? Kom dan bij ons team. Je gaat niet alleen meewerken, maar ook leren hoe je een team leidt. Je krijgt de kans om te groeien en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen in een omgeving. We bieden ook geweldige extra's zoals talentenprogramma's, online e-learnings, en leuke feesten met collega's. Plus, er zijn veel voordelen zoals korting op merken en een toffe goodiebag als je start. Klinkt goed, toch? Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Hey manager to be! Staat service en gastvrijheid ook bij jou hoog in het vaandel? Kom werken bij het Huis van Vriendschap in Amterdam. In jouw rol werk je operationeel mee en leer jij alle fijne kneepjes van het management vak. Jij coacht en stuurt een enthousiast team aan.

Jouw werkplek


"Ons café-restaurant, gelegen op Amstel 1 in een schitterend hoekpand aan de sfeervolle kade van de gelijknamige rivier, ondergaat dit jaar een metamorfose onder leiding van Younique Concepts. De locatie zal transformeren tot een geheel nieuwe gelegenheid met een frisse naam, en zal een favoriete bestemming worden voor Amsterdammers voor lunch, borrel en diner.

De verbouwing staat gepland voor deze zomer, maar we zijn nu al op zoek naar een toegewijd team. Wil jij werken op dé hotspot van Amsterdam die de komende maanden gestalte zal krijgen? Solliciteer nu en kom langs voor een kennismaking."

Jouw team


"Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar teamspirit hoog in het vaandel staat? Wil je deel uitmaken van een team dat niet alleen hard werkt, maar ook successen viert en plezier heeft in wat ze doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Amstel1 geloven we sterk in het motto 'work hard, play hard'.

Ons team is open-minded en waardeert diversiteit in gedachten en perspectieven. We moedigen het delen van ideeën aan en streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk."

Jouw functie


In jouw functie geef je leiding en hou je toezicht op alle bedrijfsactiviteiten, inclusief voedsel- en drankbereiding, evenementenplanning en gastvrijheid. Je beheert alle personeelszaken, inclusief werving, inwerking, beoordeling, training en loopbaanontwikkeling.

Jij zorgt voor een optimale personeelsbezetting en naleving van procedures, inclusief personeelsvergaderingen en communicatie met externe dienstverleners.

Optreden als aanspreekpunt voor gasten en medewerkers, behandelen van klachten en calamiteiten, en coördineren van externe dienstverleners.

Daarnaast hou jij toezicht op de pandinrichting, hygiëne, onderhoud en het melden en oplossen van storingen. Jij beheert alle financiële en administratieve taken, inclusief kasbeheer, facturering, inkoop, voorraadbeheer, veiligheidsvoorschriften en noodprocedures.

Jouw ingrediënten


  • Aantoonbare ervaring in leiderschap en toezicht houden op diverse bedrijfsactiviteiten, inclusief voedsel- en drankbereiding, evenementenplanning en gastvrijheid.
  • Uitgebreide kennis en vaardigheden in personeelsmanagement, inclusief werving, inwerking, beoordeling, training en loopbaanontwikkeling.
  • Vermogen om optimale personeelsbezetting te handhaven en procedures na te leven, inclusief het organiseren van personeelsvergaderingen en communicatie met externe dienstverleners.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om op te treden als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers, inclusief het behandelen van klachten en calamiteiten.
  • Grondige kennis van pandinrichting, hygiëne en onderhoud, met het vermogen om storingen te melden en op te lossen.
  • Bewezen ervaring in financieel en administratief beheer, inclusief kasbeheer, facturering, inkoop, voorraadbeheer en naleving van veiligheidsvoorschriften.
  • Flexibiliteit om te werken in een dynamische omgeving en om te gaan met snel veranderende situaties.
  • Sterk probleemoplossend vermogen en vermogen om effectief te prioriteren en multitasken.
  • Teamgerichte houding en vermogen om een positieve werkomgeving te creëren en te handhaven.
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding, met het vermogen om initiatief te nemen en resultaten te behalen.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren

    Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.


  • Korte kennismaking

    Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.


  • 1 of 2 gesprekken

    Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.  


  • Aan de slag bij Vermaat

    YES, wij kijken uit naar je komst!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in