+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Planner – Zorgbemiddeling Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als Planner in de zorgbemiddeling bij een warm familiebedrijf. Als jij graag puzzelt en het leuk vindt om alle diensten perfect te plannen, is dit de baan voor jou. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen op de juiste plek is. Dit werk is niet alleen belangrijk, maar ook heel uitdagend. Je komt terecht in een fijne sfeer waar iedereen klaarstaat voor elkaar. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Planner bij een mooi familiebedrijf in de zorgbemiddeling.

Houd jij ervan om met alle puzzelstukjes de puzzel compleet te maken? En geeft het je voldoening als je uiteindelijk alle diensten ingevuld krijgt? Zoek jij waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!



Gevraagd

Werken bij deze organisatie

Werken bij dit bedrijf, betekent werken in een mooie, open organisatie. De sfeer bij dit, van oorsprong familiebedrijf, is informeel en open. Dat is ook meteen terug te zien in de inrichting van het kantoor, waar jij met (op dit moment) 15 collega's aan de slag zal gaan: veel ramen, planten en open deuren. De organisatie groeit snel en de vraag in de zorgsector, waar de organisatie personeel in bemiddeld, is groot. Om die groei bij te houden, zullen dit jaar naast jou, nog meer nieuwe personeelsleden worden aangetrokken. Samen verder groeien, waarbij alle input wordt gewaardeerd, is echt onderdeel van dit bedrijf (en daarbij wordt natuurlijk van jou de nodige motivatie verwacht!).



Aanbod

Wat ga je doen als Planner?

Als planner bij dit bureau kom je dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan. Jij houdt je bezig met maand- en ad hoc aanvragen. Jij zorgt dat alle diensten ingevuld worden en dat de beloftes die gedaan worden, nagekomen worden.

Concreet behoort tot jouw werkzaamheden:

  • Roosters maken;
  • Ad hoc diensten invullen;
  • Deelnemen aan planning vergaderingen;
  • Eerste aanspreekpunt zijn voor zorgprofessionals als het gaat om vragen over het rooster.
Dit heb jij in huis

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en meer dan twee jaar relevante werkervaring. Je denkt in mogelijkheden en het geeft jou energie wanneer je voor een onmogelijk planningsvraagstuk een oplossing weet te vinden!

Daarnaast:

  • Ben jij secuur en communicatief vaardig;
  • Heb jij een grote passie voor plannen!

Mocht je nou twijfelen of je profiel wel helemaal aan de eisen voldoet, neem dan vooral contact met ons op! Dan kunnen wij kijken of deze, of een andere, baan bij jou past.


Dit biedt de organisatie

Jij kan per direct aan de slag als Planner bij dit mooie bedrijf in Amsterdam. Je krijgt een direct contract bij de opdrachtgever met een mooi, marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen deze organisatie zijn er ook doorgroeimogelijkheden voor jou en wordt er samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt (cursussen en trainingen).

Daarnaast bouw je samen met je collega's verder aan de groei van de organisatie, met natuurlijk de nodige ruimte voor ontspanning en andere gezelligheid!

Zie jij jezelf al werken als Planner? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Britt via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in