+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Faculteitssecretaris Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.122 - € 6.698 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bestuurlijke verhoudingen en maak een impact op maatschappelijke vraagstukken als faculteitssecretaris bij de Faculteit Techniek. Werk in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat, met unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitgebreid verlofregeling, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via de HvA Academie en GoodHabitz, en een focus op vitaliteit en werkplezier. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie                        Amsterdam

Salaris                        € 5.122,- tot € 6.698, -

Dienstverband            Parttime of fulltime, 32-40 uur, 0,8-1,0 fte

Contract                      Tijdelijk, met uitzicht op vast

Wil jij je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen inzetten om maatschappelijke impact te maken? Weet jij als geen ander hoe je een team in beweging krijgt en processen soepel kunt laten verlopen? Lees snel verder want dan is de rol van faculteitssecretaris bij de faculteit techniek precies wat je zoekt.

Want waar anders dan bij de HvA …

  • Werk je in een organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan technische en technologische oplossingen voor actuele vraagstukken
  • Kun je een bijdrage leveren aan de toekomstdromen van duizenden studenten?
  • Heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Wil je ontdekken of deze baan iets voor jou is? Bel of app Annemarie Vermeulen (06-11709475) en maak een afspraak voor een kennismaking. Annemarie is de huidige a.i. faculteitssecretaris.

Zo maak jij het verschil

Als faculteitssecretaris ben je de rechterhand van het dagelijks bestuur van de bruisende faculteit techniek. Samen met de bestuurssecretarissen en andere collega’s zorg je voor een helder en zorgvuldig proces van beleids- en besluitvorming in de faculteit. Je bewaakt het proces van de jaarcycli op het gebied van beleid, planning en control en kwaliteitszorg. Je zit dicht bij het vuur en weet moeiteloos te schakelen tussen de formele en informele organisatie. 

Je verbindt mensen, structuren en processen met elkaar, zodat alle betrokken collega’s in het proces tijdig, zorgvuldig en volledig hun bijdrage kunnen leveren. Als faculteitssecretaris heb je een divers takenpakket en schakel je moeiteloos tussen je verschillende rollen. Waar nodig, ben jij degene die zaken in beweging zet en zorg je voor een versnelling. Op andere momenten creëer je met jouw overzicht en aanpak juist rust in het team. Je bereidt bestuurlijke vergaderingen voor en toetst beleidsvoorstellen op bestuurlijke haalbaarheid, onderlinge afstemming en vigerende wet- en regelgeving. Ook zorg je voor een adequate opvolging van besluiten en acties uit die overleggen. Waar nodig ondersteun je de leden van het dagelijks bestuur bij inhoudelijke dossiers en speel je een belangrijke rol bij het proces rondom klachtenbehandeling.

Als faculteitssecretaris vorm je een belangrijke schakel naar de juridische professionals binnen de HvA. Met hun input en jouw eigen kennis voorzie je het dagelijks bestuur van juridisch advies. Een juridische achtergrond kan hierbij helpen, belangrijker is het dat je de inhoud van reglementen juist kunt interpreteren.

Je geeft leiding aan het team bestuurssecretariaat dat bestaat uit een bestuurssecretaris, de directiesecretaresse en het team secretarissen van de examencommissies.

Wat je verder krijgt

  • Een bruto maandsalaris tussen € 5.122,- en € 6.698,- (Hay profiel bestuurssecretaris 2, schaal 12 cao hbo), bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.
  • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans en jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoalsHvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

Zo verrijk jij ons

Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. In je werk ben je een verbinder die makkelijk met verschillende mensen samenwerkt. Je bent in staat om invloed uit te oefenen op een prettige, informele manier. Hoofd- en bijzaken kun je goed scheiden, waardoor je kwaliteit kunt leveren. Je herkent de verschillende belangen in de organisatie en je kunt daar goed mee om gaan. Dit doe je door duidelijk te zijn en de juiste vragen te stellen. Je bent in staat om rust, regelmaat en ritme te creëren waardoor overzicht gewaarborgd is en er ook ruimte is voor ad hoc zaken.

  • Je hebt een academische opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van recht of bestuurskunde.
  • Je hebt minimaal drie jaar leiding gegeven aan een team.
  • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels zijn uitstekend.

Word onze nieuwe faculteitssecretaris

  • Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton.
  • Meer weten over de functie? Mariska Enneking, directeur bedrijfvoering, kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06-12508718 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Creating tomorrow op de Faculteit Techniek

Bij faculteit Techniek werken studenten, docenten, onderzoekers en externe partners intensief samen aan actuele vraagstukken in de samenleving. Denk aan uitdagingen zoals het klimaat, duurzaamheid, woningnood, vervoer en gezondheid.

Ons onderwijs en onderzoek levert samen met onze partners een substantiële bijdrage aan technische en technologische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken van nu en in de toekomst. Al onze medewerkers dragen hier vanuit hun eigen expertise aan bij en leggen zo letterlijk de basis voor de ontwikkelingen van morgen.

Het dagelijks bestuur van de faculteit bestaat uit de decaan en de directeur bedrijfsvoering. De directeur bedrijfsvoering is je leidinggevende.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in