+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Consultant Woningcorporaties Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 - € 6.250 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Bij Building Heroes kan je een echte held worden! We zoeken iemand die in de woningcorporatie sector wil werken. Je gaat belangrijk werk doen door de juiste mensen te vinden voor ons team. Je krijgt veel vrijheid om zelf dingen te bedenken en te doen. Ook kan je laten zien wat je kan en nieuwe ideeën delen. We werken in een team waar successen samen gevierd worden. Plus, we hebben leuke extra s zoals reisjes en sportactiviteiten. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Ben jij klaar om je ondernemerschap vorm te geven in de woningcorporatie sector en deze markt succesvol op- en uit te bouwen?

De sector verandert razendsnel. Onze klanten beseffen in de hele keten dat we beter moeten samenwerken en innoveren om een antwoord te bieden op de enorme opgave die er ligt in de. volkshuisvesting voor het creëren van betaalbare huisvesting. Daarbij is de inzet van de juiste mensen de essentie voor succes. En juist in het vinden van de juiste mensen kan jij als consultant bij Building Heroes hét verschil maken. Dat wordt ook van je verwacht! In goede en slechte tijden.

De consultant woningcorporaties die wij zoeken is in staat om:

  • Een goed oprecht, authentiek, wederkerig en desnoods kritisch gesprek te voeren met een betrokken groep woningcorporaties over markt, visie, strategie, plannen, innovaties en de gevolgen voor de (veranderende) vraag naar mensen. Je herkent nieuwe kansen (of bedreigingen) waar we als Building Heroes op in kunnen spelen.

  • Concrete vacatures en capaciteitsvragen (op deta vast of interim basis) in te vullen bij nieuwe- en bestaande klanten in de markt van woningcorporaties. Inlevingsvermogen in de klant, cultuur en haar visie is hierbij essentieel. Uiteraard stel je kritische vragen en neem je geen genoegen met halve antwoorden.

  • Nieuwe potentiële opdrachtgevers die bij ons passen te herkennen en op overtuigende wijze aan tafel te komen maar ook de bestaande relaties verder uit te bouwen.

  • Een duidelijk en transparant bemiddelingsproces zonder losse eindjes te verzorgen. Jij weet wat er van je wordt verwacht. Dit geldt ook voor de klant. Je communiceert helder en eerlijk – ook als het antwoord een nee is.

  • Het netwerk van professionals te onderhouden en uit te breiden. We streven naar zoveel mogelijk ambassadeurs.

  • Uiteraard kan jij een oprecht en compleet intakegesprek voeren met mensen van alle niveaus. Je bent in staat een carrière advies te geven, maakt het concreet naar mogelijkheden bij onze klantpartners en creëert commitment en duidelijkheid in onderlinge verwachtingen. Uiteraard kom je jouw afspraken in het proces na.

Je krijgt bij Building Heroes veel vrijheid voor eigen initiatief. Je wordt gestuurd en beloond op output. Op basis van bewezen ondernemerschap en vanuit het gedachtegoed van Building Heroes maak je zelf de beslissingen. Kortom, je wordt in deze rol inhoudelijk uitgedaagd en krijgt veel vrijheid om je kennis, vernieuwende ideeën en kwaliteiten te laten zien. Jij bent volledig onderdeel van de club en hebt een belangrijke bijdrage bij het verder uitbouwen van deze strategische markt voor Building Heroes. Benieuwd wat deze rol en werken bij Building Heroes precies inhoudt? Bekijk het in deze video.

Benefits
  • Werken in een leuk en dynamisch team op ons hoofdkantoor Amsterdam: hét thuishonk voor de helden waar je o.a. samenwerkt met Thijs, Barry, Melvin, Maxime, Lieke en Lisanne;

  • Je wordt in de rol van Consultant Woningcorporaties inhoudelijk uitgedaagd en krijgt veel vrijheid om je kennis, vernieuwende ideeën en kwaliteiten te laten zien;

  • De mogelijkheid om door te groeien met mooie perspectieven in het vooruitzicht;

  • Naast een marktconform salaris (€ 45.000 - € 75.000) hebben we ook een zeer aantrekkelijke bonusregeling en een mooie Building Heroes auto voor je klaarstaan;

  • Iedereen neemt deel aan een uniek state of the art ontwikkelprogramma. Je volgt specifieke opleidingen en cursussen die jou (ontwikkeling) verder helpen!

  • We gaan voor een gezond team met fitte heroes en bieden daarom bedrijfsfitness waardoor je met veel voordeel sport;

  • Informeel, hecht en ambitieus team; successen worden samen gevierd en ook buiten werktijd zoeken we elkaar op;

  • Jaarlijks zijn er leuke extra's zoals de befaamde buitenlandse team tripjes waaronder de afgelopen jaren naar Florence, Berlijn en Istanbul, de (kerst)borrels, sportieve uitdagingen en barbecues.

Bouwstenen voor succes
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;

  • Je bent in het bezit is van rijbewijs B;

  • Je bent gedreven, energiek, resultaatgericht en wil en kan samenwerken;

  • Je bent dienstverlenend maar laat het kaas niet van je brood eten;

  • Je kan en durft ook een inhoudelijk (strategisch) gesprek aan te gaan op directieniveau;

  • Je bent nieuwsgierig en betrokken. Je volgt relevant nieuws op de voet en altijd op zoek naar relevante kennis en deelt dit graag met stakeholders;

  • Je denkt out-of-the-box en in kansen.



Bedrijfsomschrijving

Building Heroes beweegt zich als de verbindende schakel binnen de vastgoed, bouw, infra en techniek wereld. Wij
vinden, selecteren, ontwikkelen en binden professionals. In ons ‘thuishonk’
faciliteren we samenwerking en kennisuitwisseling zodat we naast onze core
business ons steentje kunnen bijdragen aan verbetering en broodnodige innovatie
in de sector. We zijn een snelgroeiende professionele organisatie waar purpose,
innovatie, werkplezier, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan.Wij zorgen voor de verbinding met de beste mensen bij toonaangevende organisaties op de mooiste projecten. Met puur vakmanschap en productiviteit als hoogste doel, volgen wij daarom duurzame waarden, die zich baseren op vakliefde, plezier, wederkerigheid, respect en vertrouwen. Building Heroes gelooft, dat wanneer mensen simpelweg gelukkig worden door voor en met ons te werken, er waarde wordt gecreëerd op ieder niveau. Dit doen we vanuit drie kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Breda. We zijn op dit moment breed actief in de ‘‘bebouwde’’ omgeving vanuit de branches bouw, infra, vastgoed en installatie techniek. Echter daar stopt onze ambitie niet. We zijn namelijk vastberaden om daar de markt woningcorporaties dit jaar aan toe te voegen omdat wij er heilig in geloven dat we met onze kennis van de bebouwde omgeving veel waarde kunnen bijdragen op het gebied van betaalbare huisvesting in deze sector. We zoeken collega’s die hierbij het voortouw willen nemen en ons gaan helpen een dominante positie te verwerven in deze markt.Wij zijn een jong, gezond en ondernemend bedrijf met veel ambitie. Wat de basis vormt voor ons werk, geldt ook binnen het team: we doen het samen of we doen het niet! Benieuwd naar jouw collega's? Bekijk een paar van onze helden hier. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in