+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Word Hypotheek Medewerker bij ING in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.633 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als Hypotheek Medewerker bij ING speel je een belangrijke rol voor klanten met een hypotheek. Je werkt in een team, waarbij multitasking en teamwerk belangrijk zijn. Je zorgt voor lopende hypotheken, zoals looptijd en renteaanpassingen. Je hebt de kans om te groeien en meer verantwoordelijkheden te krijgen. Na een inwerkperiode kun je deels vanuit huis werken. Plus, je krijgt de kans om WFT certificaten te behalen en te genieten van leuke bedrijfsuitjes. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Hypotheek Medewerker bij ING in Amsterdam ben jij dé steunpilaar voor alle particuliere klanten met een lopende ING hypotheek. Je blinkt uit in multitasking en voelt je als een vis in het water in een teamomgeving. Als Hypotheek Medewerker bij ING ben je verantwoordelijk voor de looptijd, een omzetting of een renteaanpassing van alle lopende hypotheken. Jij bent voor de klant diegene die het verschil kan maken. Je bent flexibel en bereid om verschillende rollen binnen je team op te pakken, of het nu gaat om het waarborgen van kwaliteit als kwaliteitsambassadeur of het leiden van het team als captain.

Samen met jouw team werk je aan het behalen van dagelijkse doelstellingen en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent in staat om met verschillende systemen tegelijk te werken en gaat altijd nauwkeurig te werk. Als Hypotheek Medewerker bij ING heb jij een interesse voor hypotheken. Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar en hebt na het inwerktraject de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (50/50).

Jouw pad bewandelen bij ING
ING is oranje en is trots op haar organisatie. We moedigen je aan om eigen ideeën, kennis en ervaring in te brengen en zo van toegevoegde waarde te zijn. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en daarbij een hele mooie kans om te groeien binnen de organisatie. Denk hierbij aan Financieel Coach of zelfs Hypotheek Adviseur.

Interesse gewekt, maar toch nog een aantal vragen? Volg onze online webinar.
Wil jij ontdekken of een Finance Traineeship bij jou past? Of ben je benieuwd welke klant bij jou past? Volg dan de gratis online webinar van YoungCapital NEXT. 
In een uurtje vertellen we je meer over het traineeship en de kansen bij onze top klanten. Op 17 mei kan je deelnemen aan de online webinar. Schrijf je in via deze link! 


Wat wij bieden
  • Een goed salaris tussen € 2.633,- en de € 3.000,- bruto per maand op basis van 36 uur per week en ervaring;
  • Een uitdagende baan met mooie ontwikkel- en groei mogelijkheden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Talentmanager die jou begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een tegoedbon van € 100,- als je een half jaar niet ziek bent;
  • De mogelijkheid om WFT certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;
  • Hybride werken; 50/50
  • De leukste festivals, borrels en uitjes met onze eigen club NEXT.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma; of aantoonbaar werk en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in een commerciële werkomgeving;
  • Je bent in het bezit van je Wft Basis en Hypothecair Krediet;
  • Hypotheekervaring is een pre;
  • Je bent leergierig, gedreven en communicatief vaardig;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsAmsterdamWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.633 en €3.100 Per maand Verantwoordelijk voorDe lopende hypotheken van particulieren klanten omzetten, aanpassen of kijken naar een passende oplossing waar verandering in moet komen.Gepubliceerd op15-05-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als Hypotheek Medewerker bij ING in Amsterdam ben jij dé steunpilaar voor alle particuliere klanten met een lopende ING hypotheek. Je blinkt uit in multitasking en voelt je als een vis in het water in een teamomgeving. Als Hypotheek Medewerker bij ING ben je verantwoordelijk voor de looptijd, een omzetting of een renteaanpassing van alle lopende hypotheken. Jij bent voor de klant diegene die het verschil kan maken. Je bent flexibel en bereid om verschillende rollen binnen je team op te pakken, of het nu gaat om het waarborgen van kwaliteit als kwaliteitsambassadeur of het leiden van het team als captain.Samen met jouw team werk je aan het behalen van dagelijkse doelstellingen en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent in staat om met verschillende systemen tegelijk te werken en gaat altijd nauwkeurig te werk. Als Hypotheek Medewerker bij ING heb jij een interesse voor hypotheken. Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar en hebt na het inwerktraject de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (50/50).Jouw pad bewandelen bij INGING is oranje en is trots op haar organisatie. We moedigen je aan om eigen ideeën, kennis en ervaring in te brengen en zo van toegevoegde waarde te zijn. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en daarbij een hele mooie kans om te groeien binnen de organisatie. Denk hierbij aan Financieel Coach of zelfs Hypotheek Adviseur. Interesse gewekt, maar toch nog een aantal vragen? Volg onze online webinar.Wil jij ontdekken of een Finance Traineeship bij jou past? Of ben je benieuwd welke klant bij jou past? Volg dan de gratis online webinar van YoungCapital NEXT. In een uurtje vertellen we je meer over het traineeship en de kansen bij onze top klanten. Op 17 mei kan je deelnemen aan de online webinar. Schrijf je in via deze link!  Wat wij bieden Een goed salaris tussen € 2.633,- en de € 3.000,- bruto per maand op basis van 36 uur per week en ervaring;Een uitdagende baan met mooie ontwikkel- en groei mogelijkheden;Een contract voor onbepaalde tijd;Talentmanager die jou begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling;Een tegoedbon van € 100,- als je een half jaar niet ziek bent;De mogelijkheid om WFT certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;Hybride werken; 50/50De leukste festivals, borrels en uitjes met onze eigen club NEXT. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; of aantoonbaar werk en denkniveauEnkele jaren ervaring in een commerciële werkomgeving;Je bent in het bezit van je Wft Basis en Hypothecair Krediet;Hypotheekervaring is een pre;Je bent leergierig, gedreven en communicatief vaardig; Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in