+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Financial Controller Traineeship - ABN AMRO Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Finance Club

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.750 p/m

Vacature in het kort

Als Financial Controller in ons team, speel je een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige managementinformatie en het bevorderen van continue verbeteringen. Je werkt in een omgeving die ontwikkeling stimuleert en biedt unieke kansen, zoals een traineeship via Finance Club, waarbij je zowel on-the-job leert als via speciaal ontworpen trainingen, zowel inhoudelijk als gericht op soft skills. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Financial Controller ondersteun je het business control team en vervaardig je relevante (kwalitatieve en kwantitatieve) analyses en rapportages, hoogwaardige managementinformatie, adviezen en voorstellen. Je streeft naar continue verbeteringen, en monitort en borgt de kwaliteit van de managementinformatie. Als Financial Controller ben je het spil in het web en zorg je op een agile werkwijze dat we continue onze producten en processen blijven verbeteren.


Beschrijving

Je komt te werken in het Financial Control team. Financial Control maakt onderdeel uit van Controlling Intelligence. Controlling Intelligence is primair verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige Management Informatie op een geavanceerde – en efficiënte wijze, zodat de Business Controlling afdelingen en de afdeling Corporate Planning & Control in staat zijn hun rol als business partner goed te vervullen.
Daarnaast is Controlling Intelligence verantwoordelijk voor Analytics en Innovation, het onderhoud van de systemen en changes in zowel systemen als output (management informatie). Het Financial Control team werkt nauw samen met de GRID, de Business Controller, de Business en Financial Accounting. Je werkomgeving wordt gekenmerkt als dynamisch waarbinnen je continue kan blijven ontwikkelen.


Functie eisen

In deze continue veranderende omgeving zijn we op zoek naar iemand met een frisse blik en nieuwe ideeën. We zoeken een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en zich proactief opstelt binnen de organisatie. Minstens zo belangrijk vinden we dat je kunt samenwerken, met je team werk je aan gezamenlijke doelen. Check je profiel:

  • Je beschikt over een WO opleiding (bedrijfs) economische richting
  • Je beschikt over een analytisch vermogen, en hebt affiniteit met grote hoeveelheden data processing en visualisatie (bijv. in PowerBI)
  • Je bent nieuwsgierig
  • Je blijft kalm en effectief functionen in het zicht van deadlines
  • Je bent een team player

Traineeship via Finance Club
Een jaar lang ga je erg veel leren, niet alleen on the job, maar ook met additionele trainingen en cursussen die volledig worden gefaciliteerd vanuit de Finance Club.  Dit zijn trainingen om jou inhoudelijke kennis verder te ontwikkelen, maar focust ook op soft-skills ontwikkeling. Denk hierbij aan trainingen omtrent accounting, banking, planning- en agendamanagement, stakeholder management, et cetera. In samenspraak met  jou, onze happy manager én jouw manager bij ABN AMRO stellen wij het optimale curriculum voor je samen. 

Salaris: €3.750 per maand

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in