+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klinisch psycholoog - Emendare GGZ - Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Emendare

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Emendare

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In het hart van onze ambulante specialistische GGZ-instelling staat het streven naar een behandeling waarbij de cliënt écht centraal staat. Als Klinisch Psycholoog in ons team, werk je vanuit een prachtige locatie die onze kernwaarden ademt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat werkt volgens het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en de herstelgedachte. We bieden een breed therapieaanbod en investeren in jouw ontwikkeling met een ruim opleidingsbudget. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

In het voorjaar van 2022 zijn wij met Emendare gestart: een ambulante specialistische GGZ-instelling voor volwassenen in Apeldoorn. Wij willen dat cliënten zich écht gezien voelen en ervaren dat wij hen nabij staan. Daarbij gaat het ons er vooral over dat de cliënt op betekenisvolle wijze regie gaat voeren over diens leven; weer ‘kapitein op zijn schip wordt'. Eigenlijk staan onze medewerkers net zo centraal en willen we ervoor zorgen dat onze collega’s naar het werk komen net zo leuk vinden als weer naar huis gaan.

Voor ons team zoeken wij een

Klinisch psycholoog (24-36 uur)

Wat ga je doen?
Je werkt op een mooie locatie in Apeldoorn die helemaal naar onze smaak en kernwaarden is ingericht.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team (o.a. klinisch, GZ- en masterpsychologen, psychiater, verpleegkundige en verpleegkundig specialist, maatschappelijk werkers). Iedere discipline pakt een deel van de zes pijlers van Positieve Gezondheid op, het gedachtegoed dat we als basis gebruiken voor onze behandelingen. Zo kunnen we echt een geïntegreerde behandeling bieden. Onze behandelingen vinden tevens plaats vanuit de herstelgedachte, waarbij verbondenheid, hoop, identiteit, betekenisgeving en grip op het eigen leven centraal staan. Wij vinden het daarbij belangrijk dat we vanaf de start samenwerken met het netwerk van de cliënt en waar nodig partners in het sociale domein.

Je behandelt cliënten met diverse en complexe psychiatrische problematiek in een ambulante S-GGZ setting; vooral persoonlijkheidsproblematiek, (complex) trauma en ontwikkelingsstoornissen. Als specialist heb je tevens een consultatie-functie voor de andere behandelaren. We bieden een breed therapie aanbod, overeenkomstig met de zorgstandaarden. Voor persoonlijkheidsproblematiek willen wij ons onderscheiden als schematherapie specialist.

Wat we jou bieden:
  • Je komt in een leuk, hecht en jong (van geest) team. We zijn inmiddels met 15 medewerkers en hopen door te groeien naar een team van een kleine 20 mensen.
  • Bij ons staat voorop dat jij werkplezier en voldoende uitdaging in je werk ervaart en dat maken wij dan ook een steeds terugkerend onderwerp van gesprek.
  • We vinden het belangrijk in jouw ontwikkeling te investeren en hanteren een ruim opleidingsbudget voor trainingen en supervisietrajecten. Dit zonder onderscheid te maken naar functie. We moedigen je aan volledige opleidingen aan te gaan, zoals tot senior schematherapeut, EMDR Europe practitioner of cognitief gedragstherapeut. Er is daarbij veel ruimte voor intervisie en gezamenlijk teamoverleg.
  • Naast het bieden van cliëntenzorg start je met het uitvoeren van beleidsmatige projecten. Als dat jou en ons goed bevalt, kan je doorgroeien naar een functie als leidinggevende van de behandelaren op deze locatie. Daarbij bewaak je de kwaliteit van zorg en zal je in een duo-functie samen met de praktijkmanager werken.
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn uiteraard volgens de CAO GGZ (FWG 70-75, afhankelijk van takenpakket).


Gevraagd

Wat we vragen:
  • Je bent BIG-geregistreerd klinisch psycholoog
  • Je beheerst cognitieve gedragstherapie, schematherapie en bij voorkeur een traumatherapie (zie onze website).
  • Je houdt van methodisch werken, d.w.z. werken volgens de GGZ zorgstandaarden en frequente reflectie op het behandelproces (volgens de PDCA cyclus).
  • Je werkt graag samen met de cliënt, in een gelijkwaardig contact met inbreng van eenieders deskundigheid.
  • Je staat waar gewenst open voor blended werken (face to face contact in combinatie met ehealth)
  • Je vindt het leuk om sturing te geven en denkt overstijgend, in behandel- en teamprocessen.
  • Je herkent je in onze visie en onze kernwaarden ‘gastvrij’, ‘verbindend’ en ‘inspirerend’. Je bent gemotiveerd dit uit te dragen en zo bij te dragen aan onze cultuur.
Wat zeer welkom is
  • Humor
  • Jezelf en de organisatie voortdurend verder willen ontwikkelen.




Aanbod

Interesse?
Loop je warm voor deze baan? Stuur je cv naar Rivka (praktijkmanager via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) en voeg daar een motivatiebrief bij waarin je ons vertelt wie je bent en waarom de vacaturetekst je aanspreekt.
Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet of je wilt solliciteren? Stuur ons een kort mailtje waarin je je opleiding en je huidige werk noemt, naast wat je in ons aanspreekt. Als de nieuwsgierigheid wederzijds is, kan je ook eerst een kopje koffie komen drinken. Wij vertellen je graag meer over onze visie en fijne organisatie en leren jou graag ook wat beter kennen.

NB: mocht je het willen weten; Emendare is Latijn voor verandering/ontwikkeling, wat de kern is van wat we nastreven.

Salaris

Salaris volgens CAO GGZ / FWG 70-75, afhankelijk van takenpakket.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in