+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klinisch psycholoog kind & jeugd Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de kinder- en jeugdpsychologie als zelfstandige professional en maak het verschil met jouw unieke aanpak. Dit is je kans om op zzp-basis deel uit te maken van een team dat zich richt op persoonlijke zorg, met ruimte voor groei en ontwikkeling. Werk autonoom en in samenwerking met collega's, waarbij ondersteuning en kennisdeling centraal staan. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Krijg de ruimte om als KP Kind & Jeugd met een persoonlijke aanpak complexe problemen te behandelen en maatwerkoplossingen te bieden. Word lid van dit enthousiaste team en lever waardevolle zorg op jouw eigen manier en op zzp-basis!


Jouw nieuwe baan

Jij bent als interim klinisch psycholoog Kind & Jeugd verantwoordelijk voor het uitvoeren van (tweede) intakes, diagnostiek en behandeling van kinderen en ouders met complexe problemen. Je krijgt de ruimte om de diagnostiek en behandeling grotendeels naar eigen inzicht vorm te geven, uiteraard samen met de cliënt.

Je werkt nauw samen met het team en evalueert samen de voortgang van de behandeling, waarbij je deze indien nodig aanpast. De klinisch psychologen ondersteunen elkaar waar nodig, zoals in crisissituaties, en fungeren als onmisbare achterwacht. Naast directe cliëntenzorg onderhoud je ook contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt op zzp-basis in een team dat zich richt op een persoonlijke aanpak met aandacht voor ieders verhaal, groeimogelijkheden en behoeften vanuit een eigen stijl en temperament. Deze aanpak sluit aan bij de positieve gezondheid, CGT, schematherapie, ACT en mindfulness als basis houding. Daarnaast verlies je het systeem waarin iemand leeft niet uit het oog.

De cliëntenpopulatie is divers en mede afhankelijk van wat er als team geboden kan worden en dus ook van de deskundigheid van de nieuw aan te stellen regiebehandelaar. Hier werk je autonoom maar ook in samenwerking met collega's, waarbij onderlinge ondersteuning en uitwisseling van kennis en ervaring centraal staan. Deze organisatie bied een ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij het leveren van hoogwaardige zorg voorop staat.


Wat breng je mee?
  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog.

  • Ervaring in de GGZ en bekendheid met behandelmethoden zoals CGT en EMDR.

  • Sterke communicatieve vaardigheden en een ondernemende persoonlijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week. Voor deze zzp-opdracht kom je met de opdrachtgever een uurtarief overeen. Samen beslissen jullie hoeveel uren per week jij exact werkt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in