+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog Netwerkcentrum Transculturele psychiatrie Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog Netwerkcentrum Transculturele psychiatrie

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar actie? Heb jij een warm hart voor de transculturele psychiatrie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

Wie zijn wij
Het Netwerkcentrum Transculturele Psychiatrie van Dimence wil eraan bijdragen dat migranten met psychische problemen een passende behandeling krijgen in de buurt van hun woonplaats. Dit doen we door het ondersteunen van bestaande behandelteams met consultatie en co-behandeling en door poliklinische behandeling van patiënten die niet goed aankomen bij reguliere behandelvormen door culturele of migratie gerelateerde factoren. Ons werkgebied is de regio Zwolle-Deventer-Almelo, het werkgebied van Dimence. Wij zijn in 2022 jaar gestart met een polikliniek in Deventer en in 2023 met een polikliniek in Zwolle. Meer informatie over het netwerkcentrum is te vinden op onze website:

Voor deze aanvullende functie zijn we het team aan het uitbreiden. Dit is een mooi moment om in te stappen!

Op de locatie van het asielzoekerscentrum in Schalkhaar bieden we met een multidisciplinair team intensieve psychiatrische diagnostiek en behandeling aan asielzoekers en vluchtelingen met meer complexe psychiatrische problematiek die verblijven op de landelijke afdeling voor Intensief Begeleidende Opvang van het COA.
In onze behandeling daar, streven we naar het creëren van stabiliteit en herstel van de geestelijke gezondheid in de complexe situatie waarin asielzoekers en vluchtelingen zich bevinden en het ter zake kundig adviseren van derden.

Wat ga je doen?
Als klinisch psycholoog of gezondheidszorgpsycholoog houd je je bezig met complexe behandelingen (individuele-, en groepstherapie en systemische behandeling). Tevens verricht je testdiagnostiek en risicotaxaties en stel je zorgplannen op. Je hebt een stimulerende rol naar de overige medewerkers met betrekking tot het actueel houden van het behandelaanbod. In het kader van regiebehandelaarschap voer je samen met de andere uitvoerende behandelaren de regie over een behandeling. Daarnaast vervul je een nadrukkelijke rol in het opzetten en verder uitrollen van de transculturele polikliniek.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • Het dienstverband is voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal uren wordt in overleg bepaald met een minimaal aantal van 8 uur per week. Contract te combineren met al bestaande poliklinieken in Deventer en Zwolle of Transculturele psychiatrie Schalkhaar.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen of de mogelijkheid tot onderzoek.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65/70/75 afhankelijk van je beroepsachtergrond, invulling van je werk en conform CAO GGZ. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • …ben je een deskundig GZ of klinisch psycholoog.
  • ...heb je een duidelijke interesse in andere culturen en een bijzondere interesse voor patiënten die zich in de liminele fase bevinden,
  • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk. Mét humor.

Wat zeggen oud medewerkers/stagiaires:

  • Een verborgen diamant
  • Veilige leeromgeving, wat een betrokken collega’s!

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Sipman, teamleider transculturele psychiatrie en FACT, telefoon 06-10924281

Interesse? We gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in