+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Regiebehandelaar Transculturele psychiatrie (Klinisch psycholoog, GZ-psycholoog) Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Regiebehandelaar Transculturele psychiatrie (Klinisch psycholoog, GZ-psycholoog)

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast een deskundig regiebehandelaar die de psychiatrische zorg aan migranten samen met ons op een hoger plan wilt brengen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie zijn wij
Wij zijn een multidisciplinair specialistisch geestelijk gezondheidszorg (SGGZ)-team dat intensieve psychiatrische diagnostiek en behandeling biedt op de locatie van het Asielzoekerscentrum (AZC) te Schalkhaar aan asielzoekers en vluchtelingen met vermoeden van psychiatrische problematiek.

In onze behandeling streven we naar het creëren van stabiliteit en herstel van de geestelijke gezondheid in de complexe situatie waarin asielzoekers en vluchtelingen zich bevinden en het ter zake kundig adviseren van derden.

Wij willen onze expertise aanbieden aan een bredere doelgroep die te kampen heeft met multiculturele problematiek en zullen ons de komende jaren projectmatig ontwikkelen tot een specialistisch netwerkcentrum voor Migrantiepsychiatrie.
Vanaf september 2022 is ons aanbod uitgebreid met een ambulante behandelingsvorm voor patiënten die niet goed aankomen bij reguliere behandelvormen en waarbij cultuur en migratie belangrijke thema’s zijn. Daarnaast behoort consultatie met een mogelijkheid tot medebehandeling en second opinion tot het hulpaanbod.

Voor deze aanvullende functies zijn we het team aan het uitbreiden. Dit is een mooi moment om in te stappen!

Wat ga je doen?
Als regiebehandelaar houd je je bezig met complexe behandelingen (individuele-, groeps- en systeemtherapie).
Tevens verricht je diagnostiek en risicotaxaties en stel je zorgplannen op. Je hebt een stimulerende rol naar de overige medewerkers met betrekking tot het actueel houden van het behandelaanbod.
In het kader van regiebehandelaarschap voer je samen met de andere uitvoerende behandelaren de regie over een behandeling.
Daarnaast vervul je een nadrukkelijke rol in het opzetten en verder uitrollen van de transculturele polikliniek.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • een uitdagende baan in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • een vast dienstverband
  • aantal uren wordt in overleg bepaald met een minimaal aantal van 16 uur per week. Er is ook een mogelijkheid om uren in te vullen bij FACT Deventer.
  • we maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen of de mogelijkheid tot onderzoek.
  • we besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • De functie is ingedeeld vanaf FWG 65 gerelateerd aan je opleidingsachtergrond. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • …ben je een deskundige GZ-psycholoog of klinisch psycholoog.
  • ... ben je een doorzetter die het leuk vindt om te zoeken naar een passende behandeling wanneer cultuur en migratie een rol spelen bij diagnostiek en behandeling.
  • ..houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk. Mét humor.

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals. Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Sipman, teamleider transculturele psychiatrie, via 06-10924281.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Solliciteer via de button en wie weet tot snel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in