+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Teamleider Verkoop Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BME Bouwmaat

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als Teamleider Verkoop bij Bouwmaat ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de verkoop en het effectief beheren van klantrelaties. Je ondersteunt de Manager Vestiging & Verkoop bij het opstellen en uitvoeren van commerciële plannen, analyseert markt- en managementinformatie, stelt dagelijkse werkplanningen op, biedt klantinformatie en advies, maakt en controleert offertes en doet voorstellen voor lokaal assortiment en actieartikelen.

Tevens speel je een belangrijke rol in het bevorderen van verkopen door effectief klantrelatiebeheer. Je ondersteunt bij bonusgesprekken en jaarafspraken, analyseert verkoopresultaten op klantniveau, doet voorstellen voor lokale marketingacties, coördineert landelijke en lokale campagnes, behandelt klachten, en levert en controleert content voor social media.

Daarnaast ben je als Teamleider Verkoop verantwoordelijk voor het personeelsmanagementbeleid van jouw team. Je stelt werkroosters op, bent betrokken bij de selectie van nieuwe medewerkers, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken, stimuleert leren en ontwikkeling, waarborgt kennis- en vaardigheidsniveaus, geeft leiding en coaching en zorgt voor een veilige werkomgeving.


Wat breng je mee?

Jij ziet de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en je commerciële expertise volledig te benutten. Met een MBO 4+ niveau (met voorkeur voor een commerciële of bouwkundige achtergrond) voldoe je aan de gevraagde eisen. Je hebt de benodigde ervaring, inclusief 1-3 jaar leidinggevende ervaring en minimaal 3 jaar in een commerciële functie. Jouw passie voor klanten en vaardigheid in het opbouwen van teams maken jou een waardevolle Teamleider Verkoop.


Wat krijg je terug?

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie.

Verder kun je rekenen op:

  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen;
  • 12 ATV dagen verwerkt in je rooster;
  • degelijk pensioen en aantrekkelijke collectieve verzekeringen
  • kortingsregeling bij de vestiging;
  • aandelenopties;
  • uitstekende persoonsgebonden ontwikkelingsmogelijkheden via onze Academy zoals het volgen van trainingen en opleidingen;
  • vakgerichte opleidingsprogramma’s, DSG traineeship, Talentenprogramma en managementprogramma;
  • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen; afgemeten werkkleding, werkschoenen, een laptop;
  • kenmerkend voor ons als familiebedrijf is oog willen hebben voor elkaar.
Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten èn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Dat betekent ook dat je kunt doorgroeien naar verschillende functies, bijvoorbeeld naar Manager Verkoop en Vestiging. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in