+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Adviseur waardegedreven zorg met PROMs en Samen beslissen Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.746 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van waardegedreven zorg als adviseur bij een toonaangevend ziekenhuis. In deze rol draag je bij aan het optimaliseren van zorgketens door het implementeren van PROMs en het bevorderen van Samen beslissen. Werk samen met een gespecialiseerd team aan innovatieve projecten. Geniet van flexibele arbeidsvoorwaarden die je de mogelijkheid bieden je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk in te zetten. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 12 mei 2024

Adviseur waardegedreven zorg met PROMs en Samen beslissen

Ben jij die zelfstandige adviseur waardegedreven zorg die Rijnstate helpt bij het waardegedreven verbeteren van de patiëntenzorg met behulp van PROMS en samen beslissen?

Als adviseur ga je onze medewerkers stimuleren en faciliteren om patiëntgerapporteerde uitkomsten te gebruiken voor het realiseren van waardegedreven zorg. Dit doe je door te adviseren over het meten met PROMs (Patient Reported Outcome Measures) en het faciliteren van het gebruik ervan in de spreekkamer. In het verlengde hiervan adviseer je over beleid en de verdere implementatie van Samen beslissen. Zo draag je bij aan de optimalisatie en evaluatie van zorgketens en het waardegedreven verbeteren van de zorg voor onze patiënten.

Als adviseur werk je binnen het centrum voor Kwaliteit, Wetenschap en Ontwikkelen (KWO) samen met ruim 65 collega’s aan het continu verbeteren van de zorg. daarbinnen werk je intensief samen met een gespecialiseerd team van adviseurs en coaches voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van waardegedreven zorg.




Werken bij Kwaliteit, Wetenschap en Ontwikkelen

Als adviseur werk je bij het centrum Kwaliteit, Wetenschap en Ontwikkelen (KWO) van Rijnstate. Samen met ruim 65 collega’s help je bij het realiseren van de ambities van Rijnstate, waarvan Waardegedreven zorg de belangrijkste is.

Binnen het centrum KWO werk je intensief samen met drie directe collega’s op het gebied van patiëntenparticipatie, om de patiëntwaarde in Waardegedreven zorg te versterken. Daarbij richt je je specifiek op het meten van patiëntgerapporteerde uitkomsten met PROMs en het gebruik van uitkomstinformatie voor Samen beslissen. Verder werk je met heel veel andere collega’s samen, zoals de adviseurs en coaches voor Waardegedreven zorg, informatiespecialisten, communicatiemedewerkers, onderwijskundigen en zorgmedewerkers uit diverse multidisciplinaire zorgketens.

Rijnstate heeft meerdere locaties, Arnhem, Elst en Zevenaar. Je werkt voor alle locaties waarbij de werkplek op locatie Arnhem is.


Wat breng je mee?
  • Afgeronde vooropleiding op WO-niveau of WO werk-/denkniveau
  • Je beschikt over ervaring met de implementatie van PROMs en Samen beslissen, en je hebt een visie op het vergroten en borgen van de patiëntwaarde in het realiseren van waardegedreven zorg.
  • Je bent initiatiefrijk en innovatief: je ziet mogelijkheden en onderneemt actie ter stimulering van het meten en gebruiken van patiëntgerapporteerde uitkomsten voor Samen beslissen en Waardegedreven zorg.
  • Je bent analytisch en kunt zorgketens met multidisciplinaire teams begeleiden bij het meten en interpreteren van PROMs, in relatie tot klinische kenmerken en uitkomsten.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig, je hebt tact, geduld, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
  • Je bent flexibel in jouw werktijden.
Rijnstate biedt jou:
  • Allereerst een geweldige kans om te werken in een ambitieus en innovatief ziekenhuis dat volop in beweging is!
  • Een tijdelijk dienstverband van 32 uur per week voor een periode van 1 jaar met intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.
  • Een inschaling in FWG 60 CAO ziekenhuizen (max. € 5.746,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband van 36 uur p.w.).
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk kan inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding of tegemoetkoming in studiekosten.
  • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg&Welzijn (PFZW), waarvan Rijnstate de helft van de premie betaalt.
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken als het werk dit toelaat.
  • Goede bereikbaarheid met OV.
  • Gratis parkeren bij het Openlucht Museum tussen 7.00 en 19.00 uur en vervoer met een pendelbusdienst tussen het museum en Rijnstate Arnhem (ca. 5 minuten enkele reis).
Interesse in deze vacature?

Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton in deze vacature tekst op de werkenbijrijnstate vacaturepagina. Richt je motivatie en CV ter attentie van Mattanja Triemstra, adviseur Patiëntenparticipatie en Elvira den Breejen Manager KWO.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature bel of mail je naar Mattanja Triemstra, adviseur Patiëntenparticipatie, telefoon 06-27364121 (ma t/m do) of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. . Voor informatie over de voortgang van de procedure kun je contact opnemen met Roeland Kavelaar, Recruiter, telefoon 06-25506644 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. NB graag solliciteren via de sollicitatiebutton, CV's en brieven worden dan correct verwerkt en gelijk gelezen door meerdere collega's die deel uitmaken van het brievenselectie team.

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden door Rijnstate vergoed.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
  • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
  • Hybride werken met het Rijnstate Werkmodel
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
  • Deelnemen aan ons leiderschapsprogramma
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in